Welke nieuwe films worden in november op Netflix verwacht?

Nu de temperaturen beginnen te dalen, hechten we steeds meer waarde aan nieuwe releases op Netflix. In november verschijnen er een aantal goede films nieuw op Neflix, met in de spotlights The Harder They Fall en Red Notice.

1. The Harder They Fall

The Harder They Fall is een neo-western met sterren als Idris Elba en Jonathan Majors in de hoofdrol. Het volgt twee outlaws, Nat Love en Rufus Buck, en de botsing tussen hun rivaliserende bendes. Ze willen geld, wraak en nog een excuus om een arme stakker in het gezicht te schieten. Als de trailer een indicatie is, zullen ze veel kansen krijgen om dat te doen. De film is geschreven door Jeymes Samuel en Boaz Yakin en geproduceerd door Shawn Carter, beter bekend als de beroemde rapper Jay z.

Netflix releasedatum van The Harder They Fall: 3 november 2021

 

 

2. Phantom Thread

De film Phantom Thread speelt zich af in de glamour van het naoorlogse Londen van de jaren vijftig. De gerenommeerde kleermaker Reynolds Woodcock staat in het middelpunt van de Britse mode. Royalty, filmsterren, bekendheden; ze staan allemaal in de rij om de man inspiratie en gezelschap te bieden. Tot hij een jonge, wilskrachtige vrouw tegenkomt, Alma. Zij wordt al snel een vaste waarde in zijn leven en zet zijn leven op z’n kop.

Phantom Thread is geschreven en geregisseerd door Paul Thomas Anderson en in de hoofdrollen vind je Daniel Day-Lewis, Vicky Krieps en Lesley Manville. De fil heeft op IMDb een score van 7.5.

Netflix releasedatum van Phantom Thread: 4 november 2021

 

3. Red Notice

Gal Gadot, Ryan Reynolds en Dwayne “The Rock” Johnson zullen de hoofdrollen spelen in de duurste Netflix film ooit, Red Notice. Een kunstdief, een oplichter en een Interpol-agent botsen tegen elkaar op als ze proberen hun drie tegengestelde doelen te bereiken: kunst veilig houden of het geld stelen.

Netflix releasedatum van Red Notice: 12 november 2021

 

4. BlacKkKlansman

De visionaire regisseur Spike Lee komt met een provocerend verhaal gebaseerd op het echte leven van Ron Stallworth, de eerste Afro-Amerikaanse politieagent van Colorado Springs. Detective Stallworth en zijn partner Flip Zimmerman dringen door tot in de hoogste regionen van de KKK om de stad over te nemen te verijdelen.

De film uit 2018 heeft ook een score van 7.5 op IMDb en heeft in de hoofdrollen acteur Adam Driver en John David Washington.

Netflix releasedatum van BlacKkKlansman: 23 november 2021

Zoek jij goede films of series? Check dan de 20 beste series op Netflix volgens IMDb.