Het nieuwe luxe horloge van Drake

De rapper postte op Instagram een foto van zijn Richard Mille horloge ter waarde van 2,95 miljoen dollar. En ben je dan stiekem toch een beetje jaloers? Je hoeft je er niet voor te schamen want ook als je al jaren in de juiste crypto investeert, zal strooien met geld zoals dit je niet gegeven zijn.

De 35-jarige rapper koopt met achteloos gemak klokjes voor bedragen waarvoor de meeste mensen heel hun leven moeten werken. Het horloge is een RM 56-02. Klinkt misschien niet heel bijzonder, mocht het de laatste genoemde zijn dan zou het een extreem zeldzaam prototype kunnen zijn waarvan er maar 10 gemaakt zijn. Bekijk hieronder het horloge van Drake:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DJ Akademiks (@akademiks)

Een financieel goed jaar voor Drake

Blijkbaar is het financieel goed gegaan met Drake dit jaar en dus vond hij het tijd om eens even flink te pronken met het absurd luxe horloge op zijn Instagram. Zijn vermogen wordt geschat op zo’n 150 miljoen dollar dus door een slordige 3 miljoen dollar neer te tellen heeft hij toch een redelijke hap uit zijn vermogen genomen. Volgens sommige geruchten heeft Drake zelfs vijf miljoen dollar betaald voor het klokje. Als we van de 3 miljoen dollar uitgaan dan is dat 2% van zijn vermogen. Vergelijkbaar met een PlayStation 5 kopen terwijl je zo’n 25.000 euro op de bank hebt staan dus.

Dit is niet het enige waarmee Drake de afgelopen maanden in het nieuws kwam. Zo werd hij onlangs gezien met een speciaal sporthorloge van 2 miljoen dollar, werd hij gespot met een Nederlandse dame en verkoopt een zakenpartner van hem een bizar luxe villa in Vinkeveen.