De auto’s van Ronald Koeman

Na weken van speculatie werd Ronald Koeman na de 1-0 nederlaag tegen Rayo Vallecano in La Liga op woensdagavond toch echt ontslagen. Of het terecht is met de huidige selectie waarmee hij het moest doen, dat laten we even in het midden.

We kunnen in ieder geval stellen dat hij niet meer zo populair was onder de fans. Voor zijn officiële vrijlating vielen fans blijkbaar zijn Audi aan. Dus welke andere auto’s heeft hij nog meer in z’n bezit?

1. Bentley Continental GT

De Bentley Continental GT is een bekende favoriet onder sporters. Niet alleen LeBron James heeft er een, maar ook Floyd Maywheather, Kobe Bryant en Wayne Rooney rijden graag in deze stijlvolle bolide rond. De vierzits auto heeft een vermogen van 550 pk en kan in slechts 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u gaan. Deze auto biedt zowel snelheid als comfort, een reden waarom hij zo populair is onder vele bekendheden. De startprijs voor deze wagen is ongeveer 227.000 euro.

auto's Ronald Koeman

2. Porsche Panamera

Ook de Porsche Panamera heeft een plekje gevonden in de autocollectie van Ronald Koeman. Met een vermogen van 330 pk en een topsnelheid van 270 km/u is hij niet zo snel als de Bentley, maar toch beschikt deze bak over een acceleratie van 5,6 seconden. Als je er een wil bemachtigen: het prijskaartje ligt rond de 136.000 euro.

autocollectie Ronald Koeman

3. Porsche Cayenne

Hij houdt blijkbaar van een Porsche want we hebben er nog eentje voor je op de lijst. De SUV was het eerste model van het beroemde merk dat vier deuren kreeg. Je bemachtigt deze bak voor ongeveer 131.000 euro. Hij heeft een topsnelheid van 245 km/u, een acceleratie van 6,2 seconden en een vermogen van 340 pk.

De auto's van koeman

4. Opel Cabrio

Deze auto stond vroeger bekend als de Opel Cascada. De tweedeurs, vierpersoons subcompact cabriolet is sinds zijn release in 2013 vrijwel hetzelfde gebleven en geeft voorrang aan comfort boven snelheid. Het is ook de meest betaalbare auto in Koemans collectie, want je kunt hem krijgen voor een schappelijke prijs van rond de 30.000 euro.

koemans autocollectie

Zijn auto’s zijn niet het enige indrukwekkende bezit dat hij bezit. Hij heeft ook een penthouse op een verrassende plaats in eigen land.