Ronald Koeman wenst Oranje succes

De 57-jarige Ronald Koeman ging met het Nederlands Elftal voor de winst: Koeman werd vier keer kampioen, met Ajax in 1984/1985 en met PSV van 1986 tot 1989. Daarnaast won hij onder meer het EK 1988 met het Nederlands voetbalelftal en de Europacup I in 1987/1988 met PSV. Maar voor Koeman was het tijd om afscheid te nemen: hij vertrok naar FC Barcelona als trainer.

Maar ondanks de stap naar de nieuwe club, lijkt Ronald nog geen afscheid te kunnen nemen van het Oranje-team. Zo postte hij eerst nog: “Succes Frank de Boer en Oranje! De toekomst is 🔶” en nu koopt hij een penthouse op een behoorlijk opmerkelijke plek.

Een luxe penthouse op de oude locatie van het Nederlands Elftal

Het luxe penthouse dat Ronald Koeman heeft gekocht, ligt namelijk op de tiende verdieping van Huis ter Duin in Noordwijk. Hier verzamelde het Nederlands Elftal altijd ter voorbereiding op een interland. Inmiddels gebeurt dat in Zeist. Hij heeft gekozen voor luxe: met een uitzicht op zee en genoeg plek om te leven: voor de koopsom heeft de huidige trainer van FC Barcelona een vierkamer penthouse met een woonoppervlakte van 146 vierkante meter met twee slaapkamers, een bad- en een eet- en woonkamer. Ook heeft hij een open luxe keuken met alle benodigde inbouwapparatuur.

Hij is van alle gemakken voorzien: Ronald kan binnendoor naar het hotel en tegen een vergoeding gebruik maken van onder andere het zwembad en sauna. Hij betaalt sowieso wel flink aan servicekosten in Huis ter Duin. De servicekosten bedragen namelijk 433 euro per maand en voor 1233 euro mag Ronald gebruik maken van een gedeelte van het dakterras. Maar met het vermogen van Koeman moet dat wel goed komen.

Bram van Eeden/ TibiMedia / Bonnike Makelaardij.

Dit kost het nieuwe huis van Ronald Koeman

Hij betaalde voor de woning 1.298.000 euro. Daarmee heeft hij de vraagprijs van het luxe penthouse betaald. De koopsom betaalde hij uit eigen zak. Er is geen hypotheek aan te pas gekomen. Maar dat is ook niet gek, gezien de carrière van Koeman.

Check hier nog meer foto’s van de prachtig nieuwe woning van Ronald Koeman:

penthouse koeman
Bram van Eeden/ TibiMedia / Bonnike Makelaardij
Bram van Eeden/ TibiMedia / Bonnike Makelaardij
Ronald Koeman
Bram van Eeden/ TibiMedia / Bonnike Makelaardij