Het pand is overigens nog niet helemaal af. Je zal dan ook de eerste bewoner van dit megalomane project worden. Met een woonoppervlak van 1100 m², uitgestrekte landschappelijke tuinen en een geweldig uitzicht over de Vinkeveense Plassen leef je dan als een God in Frankrijk Nederland.

 

In 2007 kocht de eigenaar voor 1.75 miljoen euro de voormalige villa die er eerst stond en liet dat slopen. Vervolgens kocht hij er wat grond bij en begon met het bouwen van zijn eigen huis. Veertien jaar later is het droomhuis dan eindelijk af, maar de eigenaar vertrekt liever naar het buitenland. Je raadt het al: de villa staat nu te koop.

Wie is de eigenaar van de luxe villa in Vinkeveen?

Wie deze man is? Via het kadaster blijkt het op de naam te staan van Sabah Nissan, de zakenpartner van rapper Drake. Deze man heeft een bijzonder leven achter de rug. Als 8-jarige vluchteling kwam hij uit het Irak naar Nederland. Via een shoarmazaak, coffeeshops en andere panden werkte hij zich naar de top. Toch laat hij Vinkeveen nu achter zich.

 

Vinkeveen

De nieuwe eigenaar beschikt over twaalf slaapkamers, twee keukens, twee bars, een bioscoop, een gym, een atletiekbaan rond het huis, twee professionele opnamestudio’s en een zwembad waarin je van binnen naar buiten kunt zwemmen. Als klap op de vuurpijl heeft het ook nog een privé-nachtclub, een zandstrand van 40 meter lang en een sportveld. Verder beschikt het huis over een lift zodat je niet trappen hoeft te lopen.

Het is een van de duurste villa’s van Nederland

Kort samengevat is het dus de sickste villa in Nederland. Niet gek dus dat er al belangstelling uit het buitenland is ondanks dat het het duurste huis is dat bij Sotheby’s te koop staat. De prijs bedraagt $18,489,171. Bekijk hieronder meer foto’s.

Vinkeveen

Vinkeveen