Beertje van Beers is nog altijd een prachtige vrouw

Beertje van Beers is een van Nederlands meest getalenteerde vrouwen en mag wat ons betreft toegevoegd worden aan de lijst van de mooiste Nederlandse vrouwen boven de 40 jaar. Zo is ze niet alleen presentatrice, maar is ze ook een getalenteerd schrijfster, journaliste en columniste. Ze is dus meer dan enkel een knappe vrouw met een dito uitstraling.

Natuurlijk weet ze haar looks optimaal te benutten en ook op haar 49e levensjaar houdt ze ervan om schaars gekleed voor de camera te staan. Een blik op haar meest recent posts op social media laat zien dat ze zich nergens voor hoeft te schamen. Sterker nog, je zou haar zonder problemen aan je vrienden willen voorstellen. Grote kans dat ze zich gaan afvragen hoe jij zo’n vrouw hebt weten te versieren. Het enige minpuntje is wellicht het feit dat ze al getrouwd is.

Ze keert na 20 jaar terug in FHM

In 2002 verscheen Beertje als eens op de cover van FHM, maar in 2022 doet ze dat nog een dunnetjes over. Ze laat zien dat echte schoonheid niets te maken heeft met leeftijd. Op haar leeftijd is ze nog altijd een meer dan prima verschijning en schaamt ze zich zeker niet voor haar figuur. Of ze daarmee ook de jongere generatie weet te beïnvloeden laat zich natuurlijk raden, maar ondertussen kunnen we wel genieten van haar prachtige verschijning. Uiteraard is dat voor een gedeelte te danken aan haar genen, maar dankzij haar liefde voor het fitnessen blijft ze er geweldig uitzien.

Zie hieronder een aantal foto’s van de Instagram-pagina van Beertje van Beers:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beertje van Beers (@beertjevanbeers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beertje van Beers (@beertjevanbeers)