Drake zorgt voor een verbroken huwelijk

Groot nieuws trof onlangs de Nederlandse roddelbladen. De internationale wereldartiest Drake wordt  namelijk beschuldigd van een verbroken verloving tussen twee anderen. En voor de scherpe televisiekijker, zou deze persoon je misschien wel bekend voor kunnen komen.

Plof jij vrijdagavond wel eens op de bank, een aflevering van The Voice of Holland te kijken? Dan zou jij deze kandidaat misschien wel kennen. Het verhaal zou namelijk gaan over voormalig Voice-Kandidaat Naomi Sharon. De krullenbol werd onlangs gespot met zanger Drake tijdens de opnames van zijn nieuwe album Certified Lover Boy. Hoewel het er in eerste instantie professioneel aan toe leek te gaan, verliepen de plannen anders dan gedacht.

 

Het zou er volgens de gefrustreerde vriend van Noami anders aan toe te zijn gegaan. Het zou niet alleen bij opnemen te zijn gebleven en hij beschuldigt de Canadese zanger zelfs van zijn relatiebreuk. Haar ex liet zijn frustratie los op Instagram en deelde een foto met de tekst: “Stel je voor dat je de mooiste, trouwste relatie van acht jaar met iemand hebt, verloofd bent en een bruiloft met haar hebt gepland”, valt te lezen in zijn onderstaande bericht. “Een prachtige vrouw aan je zijde. Dan komt er een heel grote kans en belt een wereldster je verloofde om een platendeal te tekenen. Hij laat jullie allebei overvliegen en dan verdwijnt ineens al het vertrouwen door de messteken in je rug en in je hart. Stel je dat eens voor.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SUN (@jamiessun)

Drake zelf liet niks los over het gerucht. De huwelijksplannen van de twee lijken in duigen te zijn gevallen en dit door een grote wereldartiest die zich plotseling in het leven van Sharon wist te vestigen.

Check hieronder een paar foto’s van de Instagram van Naomi Sharon:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Naomi Sharon (@naomisharon)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Naomi Sharon (@naomisharon)