André Hazes transformeerde in een bodybuilder

De zanger lijkt de afgelopen maanden zichzelf keer op keer weer te vestigen op de voorpagina’s van roddelbladen en magazines. André Hazes koos er enige tijd geleden voor de biezen te pakken en verliet Monique, waarmee hij samen een zoontje op de wereld zette. Niet veel later werd menig Instagram volger al voorgesteld aan een relatief onbekende dame die zou luisteren naar de naam Sarah van Soelen en van het een kwam het ander.

De zanger werd gespot aan de ontbijttafel van de familie Van Soelen en lijkt nu helemaal met zijn hoofd in de wolken te zitten. Naast een onverwachte twist in zijn liefdesleven, was dit niet de enige grote verandering in André zijn leven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

André Hazes besloot aan het begin van de lockdown de drankfles in te ruilen voor eiwitshakes en er niet bij de pakken neer te gaan zitten. De Nederlandse zanger volgt al een hele tijd het schema van een bodybuilder en wist zichzelf te transformeren in een krachtpatser. Tegenwoordig wordt iedere tattoo op zijn lichaam benadrukt door een spierbal, die hij maar al te graag deelt met zijn volgers op Instagram.

Dré ruilde de drankfles in voor eiwitshakes

André Hazes voelt zich fitter dan ooit en dat is te zien. De 27-jarige zanger kan naar eigen zeggen niet leven zonder doelen en stelde aan het begin van deze vreemde tijden voornemens voor zichzelf op. Geen late avondjes in de kroeg, maar ’s ochtends als eerste aan het ontbijt zitten. Door veel te sporten, gezond te eten en zichzelf te focussen op zijn lifestyle, voelt Dré zich fitter en is hij voor de volle 100 procent voorbereid om de podiums straks als een koning te trotseren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

André deelde onlangs een verbazingwekkende foto van zijn getransformeerde lichaam, waarop je haast zou zeggen dat zijn zwarte T-shirt het bijna zou begeven. Volgers en bekendheden reageerden op de brede spierbal van de zanger met opmerkingen als “Echt m’n droom, dat mouw van m’n schoortje strak om m’n arm zit”, “Met al die armbanden om is elke beweging al een workout!” en “Mijn trots”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)