Sarah van Soelen is een knuffelbeer

De geruchten vlogen je afgelopen weken om de oren. André Hazes en zijn Monique zouden na de zoveelste keer een punt hebben gezet achter hun relatie, waar ze een zoontje aan overhielen. Hoe Monique liet weten het moeilijk te hebben met de breuk, leek Hazes volgens bladen misschien wel in de wolken te zitten van een nieuwe vlam. Hoewel hij dit ontkende en in een interview aangaf een potentiële relatie met Sarah van Soelen niet uit te sluiten, riep dit veel verwarring op bij menig Nederlander. Binnen no-time groeide het aantal volgers van de brunette en kon de media geen genoeg van haar krijgen. Sarah van Soelen ging een tijd geleden bijna volledig uit de kleren voor een pikante fotoshoot met jawel; een gigantische teddybeer.

De meest uitdagende foto waarbij ze topless voor de camera verscheen is onlangs verwijderd. Echter heeft de fotograaf de overige foto’s nog wel online staan:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SUD (@shotbysud)

Hoe we de brunette vaker op haar Instagram hebben zien verschijnen in onder andere stijlvolle glitterjurkjes, op luxe vakantietripjes en onder het genot van zomerse cocktail, kwam ze een paar jaar geleden verrassend uit de hoek. Sarah kroop de zolder op, toverde haar oude knuffelbeer tevoorschijn en ging uit de kleren voor een pikante fotoshoot. Fans reageerden enthousiast met opmerkingen als ‘Wat een prachtige foto’ en ‘Gaaf, wat een metafoor’.

André Hazes schuift aan tafel bij Sarah

Nog maar iets meer dan een week geleden besloot de fAndré Hazes zijn spullen te pakken en Monique te verlaten. Hoe de zanger het zelf ontkent, lijkt hij het op Instagram alweer heel erg gezellig te hebben met Sarah van Soelen. De twee brachten het weekend samen door en dit bleken ze niet onder stoelen of banken te willen steken. Op de Instagram story van Sarah, kregen haar volgers ’s avonds de kiekjes mee van het familiediner en werd zanger André Hazes ’s ochtends verwend met pannenkoeken. Dat de ‘klik’ tussen de twee nogmaals wordt bevestigd is nu wel zeker. Menig Nederlander geeft hun mening vrij over de geruchten, wat zorgt voor heel wat commotie. André en Sarah lijken hier zich niet al te veel van aan te trekken.