Nieuwe series op Netflix in week #12

We zijn aan een nieuwe week begonnen. Nog even en het is alweer april. Tot die tijd blijft maart ons niet teleurstellen. Ook in week #12 verschijnen er namelijk meer dan genoeg vette films en series nieuw op Netflix. Dit zijn drie aanraders voor deze week.

1. Quién Mató a Sara

Spaanse series op Netflix doen het altijd goed (denk aan La Casa de Papel, White Lines en Monarca. Quién Mató a Sara wordt de nieuwe grote naam in dit rijtje. De serie gaat over Alex. Zijn zus Sara wordt vermoord en Alex krijgt zelf de schuld. Na een lange en onterechte gevangenisstraf keert hij terug naar zijn familie en gaat hij op zoek naar de echte moordenaar. Elke familie heeft wel een zwart schaap. De vraag is wie de échte moordenaar blijkt te zijn en of Alex daar achter kan komen. Vanaf woensdag 24 maart staat de serie nieuw op Netflix.

 

2. Bad Trip

Bad Trip is een komediefilm, maar niet ‘zomaar’ een komediefilm. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van verborgen camera’s. De cast, bestaande uit Eric André, Lil Rel Howery en Tiffany Haddish, speelt cruciale scènes gewoon in de buitenlucht. De oprechte reacties van voorbijgangers vormen zo een droog element van de serie. Los van de pranks en stunts zit er ook nog een echt plot in Bad Trip: twee vrienden beginnen aan een road trip naar New York en worden achtervolgd door de criminele zus van één van hen. Vanaf vrijdag 26 maart staat Bad Trip nieuw op Netflix.

 

3. The Irregulars

Sherlock Holmes en Dr. Watson kennen we allemaal, maar in The Irregulars hebben zij slechts een bijrol. De voornaamste rollen in deze detectiveserie gaan naar een groep straatkinderen. Zij worden door Dr. Watson ingehuurd om mysteries op te lossen met een bovennatuurlijk aspect. Spannend en vermakelijk belooft deze serie vast en zeker te worden. Vanaf vrijdag 26 maart staat het eerste seizoen nieuw op Netflix.