La Casa de Papel seizoen 5

Zonder twijfel is La Casa de Papel één van de bekendste Netflix series. Het is dan ook één van de Spaanse series die wat ons betreft niet snel genoeg met een nieuw seizoen kan komen in 2021.

De precieze releasedatum van seizoen 5 van de serie is nog niet prijsgegeven. Ook naar het plot blijft het gissen, al zijn er al wel veel theorieën in de omloop. Zo schreven we eerder al over de theorie dat El Professor doodgaat in dit seizoen. Ook de theorie over Alicia Sierra blijft ons bezighouden. Het is dus hopen dat de serie snel op Netflix te zien zal zijn. Het vijfde seizoen zal tevens het laatste seizoen zijn van de serie. Geruchten over een La Casa de Papel spin-off blijven echter de rondte toen.

 

Elite seizoen 4

Net als La Casa de Papel is Elite niet meer weg te denken van Netflix. Onder de Spaanse series die in 2021 met een nieuw seizoen komen, vinden we dus ook deze serie. De serie focust zich op een groep elitaire scholieren, die door de seizoenen heen worden geconfronteerd met seks, geweld en geheimen.

Onder die leerlingen zien we veel bekende gezichten: de castleden die Rio, Alison Parker en Denver speelden in La Casa de Papel, zijn ook te zien in Elite. Voor seizoen 4 is het grootste deel van de leerlingen inmiddels afgestudeerd. We krijgen dus te maken met veel nieuwe leerlingen.

 

Monarca seizoen 2

Monarca is een stuk minder bekend dan bovengenoemde series. Toch is dit ook één van de Spaanse series die in 2021 met een nieuw seizoen komen, waar naar wordt uitgekeken.

De serie focust zich op een groot familiebedrijf. Hoofdpersonage Anna Maria keert na een lange afwezigheid terug naar Mexico, waar haar familie een bedrijf in tequila runt. Familiegeheimen en intrige zorgen ervoor dat de toekomst van het bedrijf op het spel komt te staan.