LeBron James

De 35-jarige LeBron James is de afgelopen tijd een veelbesproken basketballer. Niet alleen doordat hij wedstrijd na wedstrijd won, maar ook omdat hij regelmatig leuke dingen voor zichzelf kocht en daarmee gespot werd. Zo kocht hij één van de duurste auto’s ooit en werd hij vaak gespot met een prachtig horloge.

Dat LeBron James hard werkt om zijn doelen te bereiken, is geen geheim. Hij deelt regelmatig foto’s en video’s op zijn Instagram-pagina waarop te zien is hoe hard hij aan het trainen is of hoe zwaar hij het heeft tijdens wedstrijden. Eén ding weten we zeker: deze man heeft een bruut work-out schema. Maar hoe ziet dat eruit?

lebron james (1)

Het work-out schema van LeBron James

Aan zijn dieet heeft hij af en toe wel lak, maar de doorzettingsvermogen waarmee hij zijn trainingen doet, is om jaloers op te zijn. Laten we beginnen bij LeBron James thuis: hij heeft een volledige sportschool, inclusief de beste apparatuur. Hier begint hij de dag (meestal) met een kleine work-out. Even een kleine sidenote: de basketballer heeft eigen personal trainers, masseurs en fysiotherapeuten in dienst die ervoor zorgen dat LeBron James altijd topfit is. Daarnaast draagt hij allemaal kleding die de bloedstroom stimuleren, zoals stevige schoenen en strakke sportbroeken.

LeBron James

Hij doet intensieve krachttrainingen, de routine oefeningen zoals push-ups en planking en hij doet veel aan yoga. Dit kan hij natuurlijk allemaal thuis doen. Toch gaat hij vaak het huis uit om bijvoorbeeld een stuk te hardlopen of om het bos in de wandelen.

Hij stopt nooit met sporten

Even voor de duidelijkheid: hij sport elke dag van de week. Maandag begint hij met zijn rug, bovenarmen en schouders. Dinsdag gaat hij spinnen en doet hij aan yoga. Woensdag doet hij zijn onderrug, onderarmen en yoga. Donderdag spint hij weer en vrijdag is leg-day voor de basketballer. In het weekend doet hij voornamelijk aan yoga en andere sporten die hem helpen te ontspannen.