Als je naar de lijst van beste en populairste NBA basketballers zou kijken, is LeBron James daar zeker een van. Niet alleen is hij mega geliefd bij de fan door zijn karakter, ook laat hij telkens maar weer zien waarom hij één van de beste ter wereld is.

Inmiddels heeft LeBron James flink wat prijzen gewonnen en daarmee is hij dus ook vaak met prijzengeld naar huis gegaan. En met dat geld trakteert hij zichzelf soms op een nieuwe auto. En dat heeft hij onlangs weer gedaan.

LeBron James koopt de snelste Porsche

Inmiddels heeft LeBron James al heel veel mooie bolides gereden. Maar hij werd onlangs op de snelweg gespot in een nieuwe snelle auto. Leuk feitje: de maker van de video wist helemaal niet dat het LeBron James was maar wilde de auto gewoon filmen. Daarmee maakte hij een filmpje dat al snel viral ging.

De nieuwe auto van LeBron James is een Porsche 918 Spyder. Wanneer je weet dat deze auto wordt verkocht voor een verkoopprijs boven de miljoen euro, dan weet je dat de zaken van James wel lekker gaan. Maar voor dat geld krijgt de basketballer ook écht power. De auto levert een maximum vermogen van 887 pk, daarnaast is de topsnelheid zo’n 345 kilometer per uur. Natuurlijk heb je aan dat laatste niet veel, maar soms is het wel lekker om even te kijken hoe hard je iedereen kan inhalen. In de video is ook te zien dat hij dat even probeert.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alex (@e30alex99)

Hij heeft een hele collectie luxe auto’s

Dit is wel één van de mooiste en snelste auto’s waar hij ooit in is gespot. Maar gelukkig hoeft hij niet altijd in deze auto te rijden. Hij kan ook afwisselen met alle andere auto’s in zijn collectie. Zo heeft hij nog een Bentley Continental GT, Ferrari 599 en nog veel meer.