LeBron James weet wat geld verdienen is

LeBron James is inmiddels 35 jaar oud maar weet maar van geen ophouden. Hij speelt nog altijd de sterren van de hemel bij de LA Lakers. Het oude huis van LeBron James was ‘maar’ 25 miljoen waard, dus zijn nieuwe villa is zelfs voor zijn doen een flinke upgrade.

Zijn peperdure luxe villa

Als je denkt aan een villa van 52 miljoen dollar zijn je verwachtingen waarschijnlijk torenhoog, en terecht. Deze verwachtingen worden helemaal ingelost want dit is de ultieme droomvilla van elke man. De woning heeft een oppervlakte van 1500 vierkante meter en heeft ongelooflijk veel te bieden. Het is bijna te veel om op te noemen. Wij gaan toch een poging wagen. Zo zit er bijvoorbeeld een spa met hydrobad, infinity pool en een float tank. Een float tank is een bad waarbij je het gevoel hebt dat je zweeft. Dit komt door de temperatuurverschil tussen het water en de lucht. Dat wil elke man natuurlijk wel in zijn huis hebben.

Villa LeBron James
Foto: Williams & Williams

Eén ding staat vast: in deze villa is het onmogelijk om je te vervelen. Als je hier woont heb je bijna geen vakanties meer nodig. Zo zit er nog een lounge, bioscoop, golfsimulator, bar, fitnessruimte en sigarenkamer in het huis. Ook ontbreekt het niet aan een prachtig dakterras.

Zwembad
Foto: Williams & Williams

De gemiddelde man komt met het inkomen dat hij in totaal in zijn hele leven verdient, niet eens dicht bij de prijs van deze luxe villa. Voor Lebron James is dit wel anders. Voor hem heeft dit maar een jaar aan alleen sponsorinkomsten gekost. Dat betekent dat dit luxe penthouse in Amsterdam al helemaal betaalbaar is voor de basketbalster. Zelfs het duurste huis van Nederland lijkt een koopje in vergelijking met de villa van LeBron James.

Zie hieronder meer foto’s van de nieuwe luxe villa van de basketballer:

LeBron James villa
Foto: Williams & Williams
Dakterras
Foto: Williams & Williams