Pontsteiger penthouse van Tommy Hilfiger baas te koop

Op Funda treffen we genoeg prachtige huizen aan. De locatie, de prijs en de unieke eigenschappen van deze huizen verschillen nogal ten opzichte van elkaar. Van de Ibiza-achtige droomvilla tot de mancave in een kerk, het aanbod is groot. Heb jij nog een aantal miljoen op de bank staan én ben je op zoek naar een nieuw onderkomen? Bekijk dan het penthouse van Daniel Grieder.

Luxe op prachtige locatie

Daniel Grieder is de CEO van Tommy Hilfiger. We kunnen ons dus wel voorstellen dat hij als baas van zo’n groot bedrijf aardig wat centen binnenhaalt. Dat dit klopt, blijkt wel uit het penthouse in Amsterdam dat hij nu te koop heeft aangeboden. Het penthouse bevindt zich in het Pontsteigergebouw in Amsterdam. De centrale ligging én de overdadige luxe die je binnen aantreft, maken van de woning een erg gewilde woonplek.

penthouse penthouse

Veel ruimte in het Amsterdamse penthouse

Word je de nieuwe eigenaar van het penthouse, dan heb je aardig wat ruimte tot je beschikking. Het totale oppervlakte van de woning bedraagt namelijk 303 m². Daarbij kun je ook nog gebruik maken van twee verschillende terrassen en een opberghok. Aan één auto geen genoeg? Geen probleem. Bij de vraagprijs zitten namelijk drie parkeerplekken inbegrepen. Ook een plek in de haven voor een boot krijg je erbij.

penthousebed

Op maat gemaakt

De woning bestaat uit drie slaapkamers en drie badkamers. Verder kun je de gigantische eettafel overnemen én heb je je eigen sauna. De keuken is speciaal gemaakt voor het penthouse en straalt veel luxe uit. Het huis bestaat uit meerdere zit gedeeltes. Alle verschillende kamers en hoeken hebben één ding gemeen. Dat is toch wel het prachtige uitzicht dat je vanuit het penthouse over Amsterdam hebt.

sauna penthouse

Het prijskaartje is niet mals

Het enige wat je tegenhoudt om de nieuwe eigenaar van het penthouse te kopen is de prijs. Die is namelijk niet mals. Het appartement wordt namelijk aangeboden voor €6.9 miljoen. Je moet er wat voor overhebben om als koning te wonen in Amsterdam.