Nieuw op Netflix in week #26

Netflix is en blijft onze grote vriend. Het aanbod aan documentaires, films en series was al groot, maar wordt wekelijks uitgebreid en bijgewerkt. Dat zorgt voor aangename verrassingen. Dit zijn drie nieuwe films en series die jij deze week nieuw op Netflix kunt verwachten.

La La Land

Goed, La La Land is niet bepaald de juiste film die je aanzet als je op zoek bent naar een vette actiefilm. In dat geval kun je misschien beter kiezen voor een film als The Last Days of American Crime. La La Land is wél één van de films die de meeste Oscar nominaties in de wacht wist te slepen. De film werd voor maar liefst 14 Oscars genomineerd en won er hier 6 van. Ryan Gosling en Emma Stone spelen de hoofdrol in deze romantische film. Ze spelen een jong stel dat hun dromen in Hollywood proberen waar te maken, maar dat lukt niet zomaar. De film staat vanaf vandaag nieuw op Netflix. Hebben jullie een romantische filmavond op de planning staan, dan weet je dus welke film je aan moet zetten.

 

24

Alle seizoenen van deze spannende serie staan vanaf woensdag nieuw op Netflix. De serie draait elk seizoen om de 24 uur waarin een grote terroristische aanslag of dreiging moet worden tegengehouden. Een team, aangestuurd door Jack Bauer (Kiefer Sutherland), komt steeds terecht in een race tegen de klok. Opvallend aan de serie is de manier waarop met tijd wordt omgegaan. Als iets in het ‘echt’ bijvoorbeeld 10 minuten duurt, duurt dit in de serie dan dus ook echt 10 minuten. Elk seizoen van 24 duurt dan dus ook precies 24 uur.

 

Home Game

Met sporten als voetbal, tennis of wielrennen zijn we allemaal bekend. Maar er zijn, verspreid over de wereld, ook veel gevaarlijke en unieke sporten waar we nog weinig van af weten. In deze reeks komen deze sporten ter sprake. Te zien is welke rol de sporten innemen in plaatselijke culturen, hoe de sporten worden gespeeld en wat dit tot verregaande gevolgen kan hebben. Vanaf vrijdag staat Home Game nieuw op Netflix.