Loungewear voor heren

Je kent het vast wel: je komt thuis en het eerste wat je doet is omkleden. Je ontknoopt je overhemd, trekt je schoenen uit en vervangt je spijkerbroek voor een comfortabele variant. Groot gelijk. Echter betekent dit niet dat je er onverzorgd bij hoeft te zitten. Speciaal daarom selecteerden wij een aantal loungewear kledingstukken waarmee jij comfortabel en stijlvol op de bank kan liggen.

Investeer in geschikte nachtkleding en trainingspakken

Het zit al in de naam: loungewear is bedoeld om heerlijk mee op de bank te ploffen of net wat langer in bed te blijven liggen. Op dagen waarop we niet het huis uitgaan, is het heerlijk om rond te lopen in een fijn zittende broek of een wijdvallend shirt. Probeer echter die oude, verwassen kledingstukken uit je kast te vermijden. Zeker als jij en je partner worstelen met een paar van de 6 relatieproblemen die komen door quarantaine, is het een goed idee om te investeren in wat nieuwe, modieuze loungewear.

 

Goed materiaal en rustige kleuren

Een goede keuze is een korte sweatpants. Zeker met de hogere temperaturen kun je deze gemakkelijk in de tuin of op het balkon aanhouden. De broeken en bijbehorende shirts vind je voornamelijk in zachte en rustige kleuren. Denk bijvoorbeeld aan wit, beige of grijs. Kies voor een zacht materiaal dat niet irriteert. Door te investeren in deze juiste loungewear draag je dan bij aan snel in slaap vallen en beter slapen. Wij selecteerden een aantal geschikte shirts en broeken voor de perfecte relaxte lounge dag.