De Wielewaal is een prachtig landgoed

In een filmpje dat de makelaars van landgoed De Wielewaal maakten, is perfect te zien wat het duurste huis van Nederland allemaal te bieden heeft. Om te beginnen met de omtrek: het huis en de vijf bijgebouwen bevinden zich op een stuk van meer dan 140 vierkante hectare: net zo groot als Central Park. Op dat terrein bevindt zich een groot zwembad, een tennisbaan en een prachtig veld waarop je met een gerust hart kan golfen of paardrijden.

Het duurste huis van Nederland; super luxe interieur

Voor het filmpje zijn kosten noch moeite gespaard: grote auto’s en dure wijnen passeren de revue en geven een kijkje in hoe het leven op De Wielewaal er uit zou zien. Niet alleen aan de buitenkant straalt De Wielewaal luxe uit, maar ook van binnen. Zo bezit het landgoed maar liefst veertig kamers en acht badkamers. Bovendien krijg je, indien je het landgoed koopt, je eigen wijnkelder. Ook hoef je niet meer naar de sportschool, aangezien er zich op het terrein ook een gym bevindt. Op deze manier hoef jij nooit meer je landgoed af. Al je behoeftes heb je immers bij de hand.

landgoed

Prijskaartje

Eerder schreven we al over het duurste huis dat te koop staat in Nederland, maar naar verluidt is De Wielewaal duurder. In elk geval is de vraagprijs een bedrag met 7 nullen. Meer behoefte aan een vakantiehuisje? Don’t worry, we’ve got your back. Check deze goedkope vakantievilla in Spanje.

landgoed de wierewaallandgoed de wierewaallandgoed de wielewaal