Koning Willem-Alexanders luxe jacht

Het is geen makkelijke taak om koning te zijn. Willem-Alexander ervaart sinds 2013 alle lasten die op zijn schouders rusten als koning van Nederland. Het is over het algemeen bekend dat er veel geld rond gaat in de koninklijke familie. Het meeste geld zit echter niet eens in de Nederlandse koninklijke familie. Koning Willem-Alexander heeft besloten om dit geld te investeren in zijn vakantie. Kunnen we hem ongelijk geven? Hij heeft namelijk een prachtig vakantiehuis in Griekenland aan het water staan waar het nog aan iets ontbrak. Uiteindelijk heeft hij gekozen om dit luxe jacht aan te schaffen die miljoenen waard is.

Het jacht die onze koning gekocht zou hebben zou naar verluidt 2 miljoen euro waard zijn. Het gaat hier om een Wajer 55. De koning zou zijn vorige boot hebben verkocht. Dit betekent dat hij een nieuwe wilde en blijkbaar is het de Wajer 55 geworden. Er zijn geruchten dat Willem-Alexander zijn nieuwe boot al uitgebreid heeft getest. Zo kan die straks in Griekenland met volle teugen genieten van zijn nieuwe speeltje.

Eerder had onze koning ook al een Wajer

Koning Willem-Alexander heeft opnieuw voor een Wajer gekozen. Blijkbaar is zijn vorige boot hem goed bevallen want ook dit was een Wajer. Zijn Wajer 38 voldeed echter niet meer. Als het aan ons had gelegen had Willem-Alexander dit jacht van Nederlandse makelaardij wel mogen kopen. Deze was wel iets duurder geweest maar had zeker niet misstaan. Dit jacht was ook geen verkeerde geweest voor de koninklijke familie.