Kleingeschapen mannen opgelet

De gemiddelde lengte van de penis ligt tussen de 7 en de 10 cm. De lengte in een erectie ligt tussen de 12 en de 16 cm. Maar maak je geen zorgen, want 85% van de vrouwen geeft aan zeer tevreden te zijn over de grootte van haar partner. Uiteindelijk is het niet van belang hoe groot- of kleingeschapen je bent, maar hoe je het gebruikt. Om hierbij een beetje te helpen raden wij de volgende standjes aan:

Modify Missionary

Deze houding zorgt voor een stimulatie van de clitoris van de vrouw. Zorg er dan wel voor dat je meer focust op een ‘omhoog en omlaag’ beweging dan op het penetreren zelf. Met deze ‘Coital Alignment Technique’ stimuleer je de vrouw het meest en dit kan gedaan worden door zowel groot- als kleingeschapen mannen.

Lig met je lichaam plat op haar en leg de druk vooral op haar bekken. Ga iets hoger liggen dan normaal zodat de penetratie dieper kan.

standjes kleingeschapen mannen kleine penis MAN MAN 01

Doggy Style

Waarschijnlijk één van de bekendste positie. Met dit standje is het makkelijker om een diepe penetratie te realiseren. Hierdoor kan jij je penis in staat stellen om tegen de G-spot van de vrouw te wrijven wat ook voor de vrouwen een fijn gevoel zal brengen.

Swivel and grind

Voor elk standje dat je kiest: let erop dat het ‘in en uit’ bewegen niet altijd het meest effectief is. De beste manier is om goed je heupen in de strijd te gooien. Hierdoor maak je het beste gebruik van je kleingeschapen uitrusting om de vrouw een optimaal plezier te beleven.

Het standje vergt wel enige lenigheid van een vrouw. Zie dient op haar rug te liggen met haar benen zo ver mogelijk omhoog dubbel geklapt. Hierdoor wordt er een bepaalde hoek gecreëerd waardoor jij gemakkelijker het juiste plekje kan raken.

 Girl on Top

Voor de afwisseling: de ‘girl on top’. Erg leuk om mee te variëren. Dankzij deze positie breng je de perfecte druk op haar clitoris en kun je een diepere en betere penetratiehoek realiseren. Ook geeft dit beter toegang tot de G-spot van de vrouw, wat haar sneller een orgasme kan bezorgen.

standjes kleingeschapen mannen kleine penis MAN MAN

Spins on Doggy Style

Tot slot, de ‘special doggy style’. Bij dit gevorderde standje ligt de vrouw plat op haar buik. Ook hier is van belang dat je niet alleen let op het stoten naar binnen, maar ook de opwaartse beweging blijft handhaven. Ook door de kleingeschapen mannen kan dit perfect worden uitgevoerd. Een favoriet van velen.

Mochten al die posities toch nog niet helemaal goed voelen, probeer dan ook eens een andere plek uit! Dit vinden wij mannen de spannendste plekken om seks te hebben.