Nieuw op Netflix in week #24

Voorlopig blijft Netflix ons nieuwe films en series voorschotelen. Denk bijvoorbeeld aan de ijzingwekkende thriller White River. Hartstikke fijn, want op sommige dagen laat het weer te wensen over. Op die momenten is er niets zo fijn als lekker achterover zitten met een nieuwe film, docu of serie. Deze vier films en series verschijnen deze week nieuw op Netflix.

Lenox Hill

Deze documentairereeks volgt de stressvolle maar ook mooie realiteit van een Amerikaans ziekenhuis. Onder andere twee hersendokters worden gevolgd in hun dagelijkse zaken. In het Lenox Hill ziekenhuis weet je nooit met welke situaties je te dealen krijgt, komt naar voren in de trailer. Dat zorgt voor heftige momenten. Het team blijft zich geroepen voelen om hun patiënten de beste zorg te bieden en niet op te geven. Zeker in deze periode, waarin de zorg weer belangrijker is geworden dan ooit, is dit een interessante documentaire. Vanaf woensdag 10 juni staat Lenox Hill nieuw op Netflix.

 

Assasin’s Creed

Deze film is gebaseerd op de gelijknamige spellen. De hoofdrol wordt gespeeld door Michael Fassbender, die de film ook produceerde. Hij speelt de rol van Cal. Nadat Cals moeder vroeger voor zijn ogen werd vermoord, is hij op de vlucht. Hij weet daarom niets van de speciale krachten die hij bezit en de Assassin’s waar hij van afstamt. Na zijn ‘dood’ komt hier verandering in en maakt hij kennis met de Spaanse Inquisitie. Qua plot zit de film wat mager in elkaar, maar de actiescènes daarentegen maken van deze film een must-see voor elke fan van de games. Vanaf woensdag 10 juni staat de film nieuw op Netflix.

 

Da 5 Bloods

Eerder schreven we al over Da 5 Bloods. Hierin staat een groep Afro-Amerikaanse soldaten centraal die gezamenlijk in de Vietnamoorlog vochten. Nu de oorlog lang voorbij is, keren ze weer terug naar het voormalige strijdveld. Dit doen ze niet zonder reden. Allereerst willen ze de restanten vinden van hun leider: deze fantastische strijder vond de dood en verdient een laatste eerbetoon. Ook hebben ze destijds een groot kapitaal moeten achterlaten. Dit hopen ze terug te vinden. De film is vanaf vrijdag 12 juni nieuw op Netflix te vinden.

 

The Woods

Wat gebeurde er in het bos? Dat is de vraag die centraal staat in The WoodsDe serie is gebaseerd op een boek van de populaire thrillerschrijver Harlan Coben. De serie gaat over een zomerkamp van 1994, waarbij vier kinderen verdwenen. Twee werden dood teruggevonden, maar de andere twee zijn nooit gevonden. 25 jaar later komt er een ontwikkeling in de zaak die het leven van de oorspronkelijke kampbegeleider op z’n kop zet. Vanaf vrijdag 12 juni staat de serie op Netflix.