Bang & Olufsen steelt de show, letterlijk én figuurlijk

Het Deense bedrijf Bang & Olufsen kennen we vooral van hun waanzinnige audioproducten. Van de beste draadloze oordopjes van dit moment tot een enorm krachtige soundbar voor bij je televisie; geluid staat altijd op #1.

nieuwe tv Bang & Olufsen

Maar als we een blik werpen op alle producten van de Deense audio expert, dan valt één ding op: de combinatie van uitmuntende prestaties en het verbluffende design. Dit geldt ook voor de nieuwe 88-inch Beovision Harmony TV; en hoe.

Een nieuwe tv kwam nog nooit zo dichtbij een thuisbioscoop

Twee aspecten zijn allesbepalend voor een ultieme bioscoopervaring. Dat zijn beeld en geluid. In tegenstelling tot de voorgangers (de 65-inch Beovision Harmony en de 77-inch Beovision Harmony) beschikt de nieuwe 88-inch Beovision Harmony over een 2020 OLED 8K display van LG Electronic. Dit zorgt ervoor dat hij vier keer meer detail biedt dan een 4K tv. Het twee meter brede scherm is bovendien het grootste OLED scherm dat LG ooit heeft gemaakt. Je moet het met eigen ogen zien om te geloven dat dit zorgt voor een onverslaanbare bioscoopervaring.

Als audiospecialist stopt Bang & Olufsen natuurlijk veel moeite in het speakersysteem, genaamd Sound Center. Eén ding is zeker: het resultaat mag er wezen. De panelen van de tv zijn voorzien van een 3-channel geluidssysteem met dual subwoofer voor waanzinnig bioscoopgeluid.

Beovision Harmony 88-inch TV

Verder is de 88-inch Beovision Harmony TV voorzien van de nieuwste snufjes, zoals Apple Airplay 2, Bluetooth en Chromecast functies. Hierdoor kan jij gemakkelijk de verbinding leggen tussen jouw tv en andere apparaten in jouw woning.

De 88-inch Beovision Harmony is de stijlvolste tv ter wereld

Het grote nadeel van een tv is dat het een zwart gapend gat in de woonkamer is wanneer hij uit staat. Hoewel vrijwel alle nieuwe tv’s speciale ‘schilderij’-functies hebben om dit gat op te vullen, maakt men er relatief weinig gebruik van.

Echter doet het design van de Beovision Harmony geen afbreuk aan jouw zorgvuldig samengestelde interieur, integendeel. De tv ziet er zo stijlvol uit dat alle ogen gericht zijn op dit pronkstuk. De twee unieke panelen trekken de aandacht, welke voor de tv schuiven wanneer deze niet gebruikt wordt. Hierdoor lijkt het bakbeest meer op een sublieme speaker dan op een beeldscherm. Wanneer je de tv weer aanzet, zullen de panelen zich als een vlinder naar buiten uitschuiven en zal het scherm zich op de juiste ooghoogte gaan situeren. De perfecte combinatie van kunst en technologie.

B&O televisie

Bovenop de bestaande luidsprekercover – die bestaat uit eikenhout en natuurlijk aluminium – zijn er recent nog twee opties toegevoegd. Warm brass tone aluminium werd gecombineerd met smoked oak en bronze tone aluminium met walnoot. Hierdoor kan jij gaan voor jouw favoriet zodat hij perfect in jouw interieur past.

Check de website van Bang & Olufsen voor meer informatie over de 88-inch Beovision Harmony TV.