Conor McGregor is voormalig wereldkampioen

Wie is er nou niet bekend met Conor McGregor? De MMA-vechter is de voormalig wereldkampioen in zowel het vedergewicht als in het lichtgewicht bij de UFC. Ook staat hij bekend om The Money Fight met Floyd Mayweather. De Ier komt daarnaast regelmatig in de media en niet alleen om zijn gevechten binnen de ring. Het feit dat hij nu stopt komt wel enigszins als een verrassing. Onlangs liet hij namelijk nog zien dat hij hard aan het trainen was met een rolex horloge om zijn arm. Het lijkt dan ook zeker niet de laatste keer dat we van de wereldberoemde topsporter gaan horen.

Derde keer dat hij er mee ophoudt

Conor McGregor is pas 31 jaar oud maar dit is al de derde keer dat hij zou gaan stoppen. In april 2016 werd de wereld voor de eerste keer geconfronteerd met het bericht dat we Conor McGregor niet meer in de ring zouden gaan zien. Niet veel later kwam hij tot ons genoegen echter terug van dit besluit. Ruim een jaar geleden liet hij opnieuw weten de handdoek in de ring te gooien. Net zoals nu maakte hij dat bekend door een tweet. Men vroeg zich af of het dit keer wel menens was en kreeg daar al vrij snel uitsluitsel over: opnieuw bleek zijn laatste gevecht niet gestreden te zijn. Is het dit keer wel het definitieve einde? We hopen daar snel genoeg achter te komen.

Het komt uit de lucht vallen

Het afscheid van de Ier komt wel een beetje uit de lucht vallen. Hij poste namelijk nog regelmatig video’s dat hij aan het trainen was. Ook accepteerde hij in mei nog om de ring in te stappen met Gary Anderson. Zijn prestaties logen er ook niet om: in januari ontdeed hij zich al binnen 40 seconden van zijn opponent Donald Cerrone. Dit gegeven geeft de fans dan ook hoop dat zijn afscheid opnieuw van korte duur is.