Conor McGregor houdt van luxe goederen

De Ierse MMA-vechter is 31 jaar oud. Bij de UFC was de vedette zowel een tijdje wereldkampioen bij het lichtgewicht als bij het vedergewicht. Hij is de eerste persoon die dit heeft bereikt. Conor McGregor komt uit Dublin en startte al op zijn twaalfde met boksen. Toen wist die nog niet dat die later één van de meest wereldberoemde boksers zou worden. Hij is misschien wel het meest bekend om zijn historische gevecht met Floyd Meyweather jr., die nog nooit een bokswedstrijd had verloren. Het gevecht stond bekend als ‘Money fight‘. Dit omdat er heel veel geld door de boksers verdiend werd. Floyd Mayweather, die het gevecht won, hield hier zo’n 300 miljoen euro aan over en Conor McGregor verdiende ongeveer 100 miljoen euro.

De voormalig wereldkampioen poste een filmpje op Instagram

Zeer recent plaatste Conor McGregor het bovenstaande filmpje op Instagram waar je hem thuis ziet trainen. Het valt al direct op dat hij een Rolex horloge draagt. Als je het beter bekijkt zie je dat het een versie van de Rolex Day-Date horloge is. Het lijkt hier om een platinum model te gaan. In de ijsblauwe wijzerplaat zitten diamanten verwerkt. Het Day-Date horloge komt oorspronkelijk uit 1956. Conor McGregor kon het niet laten om beelden van hem, met dit horloge om zijn pols, te delen met zijn kleine 36 miljoen volgers op Instagram. Dit vette horloge moest hem ongeveer 50 duizend euro hebben gekost. Het lijkt niet een nieuw horloge te zijn. Eerder is die namelijk ook al gesignaleerd met dit horloge.

Goedkopere alternatieven in Rolex horloges

Als je zelf ook op zoek bent naar een Rolex horloge hebben wij wel een aantal instap Rolexen voor jou. Deze zijn gelukkig ook iets betaalbaarder dan de Rolex van Conor McGregor.