De actrice Margot Robbie heeft vele look-a-likes

De knappe Margot Robbie kennen we natuurlijk allemaal. Ze speelde onder andere de rol van Harley Quinn in Suicide Squad. Verder was ze te zien in films als Focus, The Wolf of Wall Street en Once Upon a Time in Hollywood. Een repertoire om trots op te zijn. Ze is niet de enige die is gezegend met een geslaagd uiterlijk. Maar liefst drie beroemde vrouwen lijken als twee druppels water op de actrice.

Emma Mackey

Emma is pas net begonnen aan haar acteercarrière. Waar we haar voornamelijk van kunnen kennen is haar rol als Maeve in Sex EducationVerder zal ze te zien zijn in Death on the Nile, het vervolg op Murder on the Orient Express. Het is de vraag in welke vette series en films we nog meer kunnen genieten van deze dame.

Jaime Pressly

Deze actrice is al een stuk ouder dan Margot Robbie. Jaime is inmiddels 42 jaar, maar ziet er nog erg jong uit. Ze is onder andere bekend van My Name Is Earl en de komedieserie Mom. Ook is ze model, iets dat goed te zien als we haar foto’s bekijken.

Samara Weaving

Samara Weaving timmert hard aan de Hollywood-weg. Zo speelt ze in de Netflix serie Hollywood. Ook zagen we haar recent in de horrorfilm Ready or Not. We kunnen er dus vanuit gaan dat de actrice net als Margot Robbie nog vele films zal opleuken.

View this post on Instagram

Tomorrow! @hollywoodnetflix

A post shared by Samara Weaving (@samweaving) on