De spannendste plek voor seks

Waarom zou je eigenlijk buiten de deur seks willen hebben? Zou je kunnen denken. Seks hoort natuurlijk enige mate van spanning met zich mee te dragen. Als je buiten seks hebt, wordt dat aspect natuurlijk versterkt. Ook gaat seks om het stimuleren van je zintuigen. Als je in aanraking bent met de elementen van het weer geeft dit een extra stimulans. En zeg nou eerlijk? Wanneer je seksleven een beetje in een sleur zit is buiten seks hebben een goede oplossing.

Onderzoekers van de universiteit van South Dakota hebben pas geleden onderzoek gedaan bij een 700 tal mannen en vrouwen. Aan hen werd gevraagd wat zij de spannendste plek vonden om seks te hebben. Wat bleek? Seks in de auto wordt door de meeste mensen het spannendst gevonden. Op zich niet heel verrassend, het is tenslotte een klassieker. Het scenario van een seks in de auto zie je namelijk veel terug in media, vooral in films en series.

spannendste plek seks buiten MAN MAN

Het onderzoek bracht nog wat meer data tevoorschijn. Het bleek namelijk dat maar liefst 60% van de ondervraagden al een dergelijke ervaring achter de rug heeft. Eén op de zeven ondervraagden beweert zelfs ontmaagd te zijn in dergelijke setting. Seks in de auto, comfortabel is het niet, geliefd is het zeker.

Waar heeft men nog meer buiten seks?

Buitenshuis seks hebben kan op veel meer plekken dan alleen in de auto natuurlijk. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig, zo groot als je fantasie eigenlijk. Iedereen kan daarom zijn eigen ideale plekje bedenken om de liefde te bedrijven. Zo hebben velen in de zomer ook seks op het strand. Echter komt daar veel meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. Het voordeel van het strand is wel dat de locatie er super uit ziet. Verder is het zand onder je lijf lekker zacht en ben je in veel gevallen omringd door (vrijwel) niemand. Seks op het strand komt wel met zijn beperkingen, maar die kun je makkelijk voorkomen door met bepaalde dingen rekening te houden.

spannendste plek seks buiten MAN MAN

Al met al is het aan jou om je eigen grenzen op te zoeken. Geen fan van spannende plekken? Helemaal oke. Doe het dan vooral niet. Maar mocht jij wat meer spanning verlangen, ga dan samen met je partner op ontdekkingsreis. Sucseks.