Hannah uit De Luizenmoeder

De Luizenmoeder kreeg veel lof en bekendheid door de grappige en typerende scenes. Wat je als moeder allemaal wel niet moet doormaken op zo’n basisschool. Wij moesten er in ieder geval heel hard om lachen. Jennifer Hoffman is de actrice achter de hoofdpersonage Hannah. De eerste keer dat wij deze serie zagen, hadden we al door dat Jennifer een prachtige verschijning en leuke actrice is.

Nu is deze dame twee dagen voor kerst 40 jaar geworden, en daar konden wij van meegenieten op de Instagram van Jennifer Hoffman.

Naast De Luizenmoeder is zij ook in populaire programma’s als Westenwind en Wie is de Mol? geweest. Tegenwoordig presenteert zij ook het populaire reisprogramma 3 op reis. Jennifer komt bij ons wel in het rijtje te staan van favoriete presentatrices. Regelrecht naast andere bekende zoals Geraldine Kemper en Dumpert presentatrice Sylvana IJsselmuiden.

Leuke foto’s van Jennifer Hoffman op Instagram

Kennen jullie Volkert de conciërge van De Luizenmoeder nog? Henry van Loon heet de acteur achter de kindervriend en oorlogsveteraan uit De Luizenmoeder. Henry en Jennifer hebben in het echt ook een relatie gehad van 2011 tot 2017. Tegenwoordig is Jennifer samen met een Amerikaans-Franse zakenman genaamd Dorian Geis. Ze is momenteel ook in verwachting van hun eerste kindje. Spannend allemaal.

Met haar huidige vlam Dorian Geis heeft zij dus nu bijna een kindje en een prachtig nieuw appartement in Amsterdam-West. Ze is helemaal dolgelukkig met de zakenman en dat is de Nederlandse actrice ook gegund. De Instagram van Jennifer Hoffman staat nog vol met andere leuke foto’s, en die mogen wij natuurlijk niet overslaan. Geniet en kijk ook vooral wat series van haar terug. Het is zeker de moeite waard om nog een keer De Luizenmoeder te kijken en weer even ongestoord te lachen.