Geraldine Kemper komt weer op tv

Het is alweer een hele tijd geleden dat Big Brother voor het eerst uitgezonden werd, maar in 1999 kwam het eerste seizoen van dit reality programma uit en in 2021 komt de heropleving. De finale werd destijds door meer dan 3,5 miljoen mensen bekeken. Een ware hit van John de Mol.

De deelnemers werden in een huis opgesloten en 24/7 gevolgd door de camera’s. Nu is het programma na 15 jaar weer terug op de televisie en wel gepresenteerd door onze lieftallige Geraldine Kemper.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Het programma wordt een samenwerking met onze zuiderburen. Net zoals met Expeditie Robinson mag Geraldine Kemper ook dit Nederlands-Vlaams genot presenteren samen met de Vlaamse dj Peter Van de Veire. Voor Nederland zal het programma te zien zijn op RTL 5 en voor de Belgen op VIER. Op Videoland zal er een 24/7 livestream te zien zijn zodat je nooit de deelnemers uit het oog kan verliezen. Laten we hopen dat Big Brother 2021 weer een hit wordt zoals het eerste seizoen en niet ten onder gaat zoals de laatste seizoenen.

Het succesvolle programma Big Brother 2021 is terug

Tijdens het programma Big Brother worden wildvreemde mensen 100 dagen lang met elkaar in een huis gestopt. Ze kunnen niks anders dan zichzelf zijn, zonder sociale media en ze worden 24/7 in de gaten gehouden door camera’s. On top of that worden ze ook nog eens beoordeeld door de kijkers. Een echt uitdagend experiment dat voor veel vraagtekens, onrust en smaakmakende situaties gaat zorgen.

Voor Geraldine Kemper is het een volgend programma op het steeds langer wordende lijstje. De knappe 30-jarige Nederlandse  presentatrice heeft al verschillende programma’s gedaan zoals Expeditie Robinson, 3 op Reis, Spuiten en Slikken en tegenwoordig staat ze ook backstage bij The Voice of Holland. Nu moet zij samen met Peter Van de Veire deze revival begeleiden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Wist je trouwens dat deze knappe presentatrice van het Italiaanse sportjournaal mee heeft gedaan aan de Italiaanse versie van Big Brother?