Bij welke webshops kan je nog een PS5 bestellen?

Binnen enkele minuten waren de pre-orders al uitverkocht. Het lang verwachte moment is bijna daar en we kunnen bijna de nieuwste Call of DutyFIFA of andere spellen spelen op de PS5.

Doordat het allemaal zo snel uitverkocht was, kan het zijn dat jij niet jouw PS5 hebt kunnen bestellen bij één van de webshops. Bijna alle mogelijkheden zijn al weg maar verschillende webshops zijn al hun voorraden aan het bijwerken en je kan bijna jouw PS5 alsnog bestellen.

Bol.com

Helaas staat er op Bol.com dat ze momenteel uitverkocht zijn, maar dat ze dit najaar verwachten dat ze nieuw aanbod krijgen. Wanneer ze precies nieuwe levering krijgen is nog steeds onbekend. Uiteraard zullen deze wel opnieuw mega snel gaan. Als je niet kan wachten en nog heel graag een PS5 wilt bestellen, dan moet je je even inschrijven voor notificaties voor als ze weer op voorraad zijn. Zo ben je er razend snel bij en kan je jouw PS5 bemachtigen.

 

ps5 bestellen webshops
foto via Playstation

Check deze link voor de webpagina van Bol.com

BCC

Op de site van BCC staat het volgende bericht:

Wordt verwacht!

Nog niet verschenen. De PlayStation 5 is bij ons niet als pre-order verkrijgbaar. Vanaf 18 november 2020 online te bestellen, vervolgens wordt deze vanaf de release datum 19 november 2020 thuis geleverd.

Daarnaast benadrukt BCC dat zij ook niet iedereen gelukkig kunnen maken met een PS5 maar dat het zinloos is om de klantenservice plat te bellen. Daar weten ze helaas niet het exacte tijdstip dat de PS5 weer beschikbaar is. De kans is klein, maar in ieder geval groter dan bij Bol.com als je de PS5 nog ergens deze dagen binnen wilt hebben.

Coolblue

Coolblue gooide vorige week dit bericht eruit:

We hebben de definitieve voorraad van Playstation 5 doorgekregen. Helaas staat ‘ie op veel meer verlanglijstjes dan er voorraad beschikbaar is. Per 1000 geïnteresseerden krijgen we ongeveer 1 Playstation. We kunnen dus bijna niemand blij maken met een nieuwe Playstation 5, daar balen we enorm van”.

Dit is natuurlijk super zuur maar de mega webshop komt met een actie:

De PlayStation 5 staat op veel meer verlanglijstjes dan dat we voorraad hebben. Pre-order is natuurlijk kansloos. Dan gaan slimme kindertjes botjes maken of de hele dag F5’en… Veilen is ook niet eerlijk, want dan zijn ze alleen voor mensen die heel veel pepernootjes hebben. Daarom kan je bij ons tot woensdag 18 november 10.00 uur gewoon ouderwets je schoen zetten. Sinterklaas kiest hieruit de blije kindertjes die een PlayStation 5 kunnen bestellen.

Bij Coolblue kan je nog kans maken door je schoen te zetten en wellicht ben jij de gelukkige eigenaar van een PS5 op de release date.