Wat is de duurste Netflix film ooit?

Er zijn al een paar dure Netflix films geweest. De duurste Netflix film is misschien toch wel The Irishman met Robert De Niro en Al Pacino. Deze film had een budget van tussen de 175 en 200 miljoen dollar. Het was tevens de vierde film dat deze twee maffia legendes samen in een film zaten en de achtste keer dat Robert de Niro een hoofdrol kreeg in een Martin Scorsese film. Nu is het aan Dwayne Johnson om de hoofdrol te spelen in één van de nieuwste films van Netflix waarbij geld geen rol speelt.

De film was zo duur dat Universal Pictures het weigerde om deze film te produceren. Het budget zou tussen de 125 en 150 miljoen dollar zijn. Netflix pakte dit op en wilde nog wel meer films met Dwayne Johnson op hun streamingdienst hebben. Dit zou een mooie toevoeging worden naast de mega hitfilms Fast & Furious. Naast deze blockbusters heeft Netflix ook nog bijvoorbeeld de films Jumanji, Faster en San Andreas met Dwayne Johnson op hun streamingdienst staan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door therock (@therock)

Films met Dwayne Johnson

Dwayne Johnson maakt misschien niet de aller beste films maar het is wel vermakelijk om naar deze The Rock te kijken. De serie Ballers, waar hij ook een hoofdrol in vertolkt als gepensioneerde NFL-speler, is echter weer wel een ware hit. Zeker de moeite waard om te kijken.

Voor de nieuwe film Red Notice heeft de reus weer een hoofdrol gekregen en nu als Interpol-agent die een kunstdief moet opsporen. Gal Gabot speelt de rol van deze kunstdief waar Ryan Reynolds een rol krijgt die echt bij zijn acteerkunsten past: een ware oplichter die toch weer het goede doet, maar met een goede dosis humor altijd alles weet om te draaien. En met zo’n bedrag kunnen we wel mega dikke actie scenes verwachten.

Dwayne Johnson deelt altijd graag beelden van zijn films, en zo nu ook voor deze film. Dit is niet met een kleine groep maar met maar liefst 203 miljoen volgers op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door therock (@therock)

Als je zo groot bent al ‘the rock’ dan heb je wel eens moeite om door bepaalde deuren te komen, of auto’s. Zo ook dit hilarische beeld waar de Amerikaanse acteur even uitlegt wat er gebeurde en waarom hij toch beter in een dikke SUV kan zitten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door therock (@therock)

Kunnen jullie ook niet wachten? Het duurt nog tot 2021 voordat Red Notice op Netflix te vinden is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door therock (@therock)