The Irishman is veelbelovend

The Irishman kreeg nog voor de release op Netflix lovende kritieken.¬†Een zogenaamde ‘perfect score‘ op site Rotten Tomatoes. En hoe kan het ook anders? Als je kijkt naar de regisseur en de acteurs die erin meespelen, moet de film wel goed scoren. In de film vertelt Frank Sheeran, gespeeld door Robert De Niro, over zijn avonturen en gepleegde misdaden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij werd in die tijd in Amerikaanse stad Pennsylvania vertrouwenspersoon van verdwenen vakbondsleider Jimmy Hoffa, gespeeld door Al Pacino. Er werd op meer dan 117 locaties gefilmd voor The Irishman, waaronder New York.

The Irishman

De film liet lang op zich wachten

De film die oorspronkelijk bedoeld was om op Netflix uit te komen, liet lang op zich wachten. Toch besloten de makers om de film eerst te laten draaien in de bioscopen. De Netflix film werd in september 2014 al aangekondigd door Martin Scorsese en heeft dus al even op zich laten wachten. De productie ging in 2016 van start. The Irishman is perfect voor je als je houdt van brute actie en maffiafilms. Wat we ook van Scorsese gewend zijn: lange films. Deze film is dan ook 3 uur en 30 minuten lang.

The Irishman

Trailer al te bekijken

De trailer voor The Irishman is al een tijdje te bekijken. Mocht je nog niet overtuigd zijn om de film op Netflix te checken, kijk er dan eens naar. Wat opvalt in de trailer is dat De Niro en Pacino veel jonger lijken dan dat ze daadwerkelijk zijn. Dat komt omdat Netflix zo’n 200 miljoen heeft uitgegeven voor de productie van de film, waaronder apparatuur om de acteurs jonger te laten lijken. De personages zijn namelijk ongeveer 30 jaar als ze elkaar ontmoeten. Dat zijn de acteurs uiteraard niet.

The Irishman