The Irishman 

The Irishman is geregisseerd door topregisseur Martin Scorsese, die eerder ook al The Wolf of Wall Street regisseerde. De sterrencast bestaat onder andere uit legendes Robert de Niro en Al Pacino.

Frank Sheeran als hoofdpersoon

De film gaat over Frank Sheeran, die echt heeft bestaan. Het leven van Frank Sheeran barst van de controversiële gebeurtenissen. Hij was een hitman en werd ervan verdacht betrokken te zijn bij de Italiaanse-Amerikaanse maffia. Ook verklaarde hij vlak voor zijn dood in 2003 iets te maken te hebben met de verdwijning van Jimmy Hoffa, een belangrijk politiek figuur in 1975. Geen saai persoon dus.The Irishman trailer Netflix

De film zit vol met actie

Dat het levensverhaal van Sheeran zich goed leent voor een verfilming is terug te zien in de trailer. Die trailer barst van de actie: er wordt gevochten, geschoten en gechanteerd. Als je het ons vraagt is de film nu al een klassieker. Voorlopig blijft het nog even afwachten. Ondanks dat de première 27 september plaatsvindt op het New York Film Festival, moeten wij wachten tot 27 november. Dan staat de film namelijk op Netflix.

The Irishman trailer Netflix