Knappe sportpresentatrice in Italië

Floriana Messina is degene die het sport presenteert op de Italiaanse tv. De 31-jarige sportpresentatrice laat de kijkcijfers omhoog schieten. Ze heeft tegenwoordig veel meer bekendheid gecreëerd en dat is te zien aan haar 651 duizend volgers op Instagram.

Dit begon echter niet alleen maar bij het sport presenteren, maar ze heeft meegedaan aan een reality programma genaamd Grande Fratello. In het Engels heet het programma Big Brother en dit is van oorsprong een Nederlands programma dat gecreëerd is door onze eigen John de Mol.

Het concept van Big Brother is dat mensen in een huis opgesloten worden en in de gaten worden gehouden. Het huis had gelimiteerde voorzieningen en de kijkers konden de deelnemers wegstemmen. Verder konden de deelnemers elkaar ook nomineren om eruit gestemd te worden. We kunnen niet voorstellen dat iemand Floriana Messina eruit wilt hebben. Aan het twaalfde seizoen van de Italiaanse versie heeft ze meegedaan. Ze was destijds 22 jaar oud en een rechtenstudente. Ze is zo te zien wel een carrièreswitch ondergaan.

Het sportjournaal door Floriana Messina

Napels is een mooie havenstad met een rijke geschiedenis dat ligt in het prachtige en romantische Italië. Waarom hebben we het nou opeens over Napels? Omdat de prachtige Floriana Messina fan is van Napoli. Dit is de club die bij deze stad hoort en waar de legendarische voetballer Diego Maradona heeft gevoetbald. De all-time topscorer van Napoli is iemand van onze zuiderburen. Niemand minder dan de Belg Dries Mertens en Floriana Messina zal vast heel erg fan zijn van Dries.

Nu weet je waar je over moet beginnen, mocht je haar een keer tegen komen bij een wedstrijd van Napoli in Italië. Dan is het nu tijd om een paar foto’s te laten zien van deze knappe dame. En dan snappen jullie ook waarom het Italiaanse sportnieuws zo veel interessanter is dan bij ons. En dat komt niet door een mooi doelpunt van Dries Mertens.