André Hazes duikt de sportschool in

De 26-jarige André Hazes is zijn levensstijl flink om aan het gooien. Zo ging hij weer terug naar zijn ex-vriendin en zocht hij contact met zijn zus Roxeanne, waarmee hij al jaren amper contact mee had. Ook is de sportschool een goede vriend van hem geworden; en dat is te zien.

De meeste mensen kennen de familie Hazes natuurlijk als een kroegfamilie. Niet alleen zijn ze bijna elke avond te horen, bijvoorbeeld met het nummer Leef, maar ook staan de zelf regelmatig in de kroeg. En niet alleen om op te treden, maar ook om soms even flink mee te feesten. André Hazes heeft de koers al een jaar veranderd: hij is gezonder gaan leven en deelt het resultaat daarvan op zijn Instagram.

View this post on Instagram

🥳.

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

‘Ik leefde in een roes van katers’

Er is flink wat veranderd aan de levensstijl van André Hazes. Want waar hij een jaar geleden naar eigen zeggen leefde zonder grenzen, nergens het gevaar in zag, zichzelf geen rust gunde, geen gezond leven gunde en leefde in een roes van katers en schijt had aan de wereld, is hij nu gespierder dan ooit. En misschien nog wel belangrijker: fitter dan ooit.

Hij heeft dit keer echt voor zichzelf gekozen. Zo schrijft hij op Instagram: “Rechts zie je een jongen die voor zichzelf is gaan zorgen. Waar zijn thuissituatie beter is dan ooit. Een strak voedingsschema volgt, genoeg rust neemt en keihard traint.” En dat is allemaal te zien aan de foto die hij deelde op Instagram, waar hij zijn lichaamstransformatie laat zien.

André Hazes is pas net begonnen

André zegt zelf dat hij net pas is begonnen en dat betekent veel goeds voor de toekomst. Hij is natuurlijk sinds kort weer terug met zijn ex-vriendin nadat het uitging tussen hem en Bridget Maasland. In een interview op de radio vertelde André Hazes onlangs nog dat dat een ‘stomme fout was’ en hij nooit weg had moeten gaan bij zijn vriendin en kinderen.