Is dit de nieuwe vlam van André Hazes?

Hoe het nog maar net over is tussen André Hazes en Monique, lijkt de zanger alweer op een roze wolk te zitten van een nieuwe vlam. Hoewel Hazes ontkent in een nieuwe relatie te zitten, liegen woorden er niet om. De zanger vertelde onlangs in een interview openhartig over zijn breuk met Monique en de mysterieuze en misschien wel nieuwe vriendin van André. Naar eigen zeggen sluit André een liefdesleven met de bloedmooie Sarah van Soelen niet uit. Maar wie is de dame die het hart van Hazes op hol doet slaan?

Sarah van Soelen is populair op Instagram

Ben jij zo nu en dan op social media te vinden? Dan zal je de 25-jarige Sarah misschien weleens voorbij hebben zien komen op je tijdlijn. Met een Instagram profiel van meer dan 56 duizend volgers, lijkt dit aantal steeds harder te groeien en krijgt Nederland geen genoeg van Sarah. Hoe ze te zien is in stijlvolle outfits en dure designerkleren, vind de brunette het heerlijk zo nu en dan zichzelf te voorzien van de nodige Vitamine D, waarvan ze de kiekjes op het strand deelt met haar volgers.

Een plekje in de spotlights? Die is bestemd voor de 25-jarige Sarah van Soelen. Hoe ze de afgelopen week op talloze voorpagina’s belandde en de media wist te voeden met geruchten, trekt ze fans op Instagram en was ze te zien in de videoclip van Voice of Holland zanger Quido van de Graaf. Naast verschillende keren op het beeldscherm te zijn verschenen werkt ze in een modezaak in Rijswijk, waar ze regelmatig te zien is in elegante jurkjes, blazers en verschillende soorten topjes die worden gedeeld op het Instagram account van 36 duizend volgers.

Krijg jij ook geen genoeg van de mogelijk nieuwe vlam van André Hazes? Wij houden je nog even in de Sarah van Soelen sferen met onze Instagram favorieten van de brunette.