Conor McGregor zijn vermogen

Conor McGregor groeide op in Dublin. Daar ontwikkelde hij een grote passie voor MMA en uiteindelijk lukte het hem in 2013 zijn debuut voor de UFC te maken. Vanaf dat moment werd zijn carrière een groot succes en won hij prijzen in meerdere gewichtsklassen. Van zijn 26 gevechten heeft hij er 21 gewonnen, een meer dan prime percentage. Een paar van de weinige tegenstanders waar hij verlies tegen moest nemen, waren Khabib Nurmagomedov en Dustin Poirier. De laatstgenoemde versloeg hem in zijn laatste optreden.

Doordat hij in meerdere gewichtsklassen kampioen is geworden, verdient deze man ook een stuk meer prijzengeld dan de meeste andere UFC-vechters. Maar ook weet de UFC dat hij ieder gevecht veel kijkers trekt. Dankzij zijn talent en supersterren-status heeft hij een vermogen van zo’n 110 miljoen euro.

Hij verkoopt zijn whiskeymerk Proper No. 12 voor een flink bedrag

Maar naast het geld wat hij heeft verdiend met vechten, had Conor McGregor in 2018 ook nog tijd voor het oprichten voor een eigen whiskeymerk genaamd Proper No. 12 Whiskey Label. Het merk kon goed profiteren van Conor McGregors populariteit en werd veel verkocht.

Proper No. 12 Whiskey

De waarde van het merk is daarom ook hard gestegen en nu wil het moederbedrijf, die al een aandeel had in Proper No. 12, het hele merk overkopen. Dit doen ze voor een bedrag van 260 miljoen euro. Conor McGregor krijgt hier de helft van en de andere helft is voor zijn manager. Zo is hij met de deze side-hustle twee keer zo rijk geworden. Hij doet het dus ook buiten de ring niet slecht.

Wil je meer zien of lezen van Conor McGregor? Check dan zijn Tecnomar Lamborghini.