Drake is mega succesvol

De Canadese rapper brengt succesvolle albums uit. Hij heeft dan ook al verschillende Grammy Awards gewonnen en vele andere prijzen. Drake verdient natuurlijk ook veel geld en het is wel bekend dat hij dat ook graag uitgeeft. Zo houdt hij ervan om zijn geld te spenderen aan nieuwe kleding en auto’s. Ook heeft hij nog niet zo lang geleden zijn eigen vliegtuig gekocht voor 220 miljoen euro en is de beste man hemzelf niet vies van een duur horloge.

View this post on Instagram

Heavy agenda.

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Drake heeft een zwak voor horloges

Eerder zagen we al hoe hij dit erotische horloge van 750.000 dollar kocht. Je zou zeggen dat dit ontzettend duur is en dat het toch bijna niet gekker kan, maar Floyd Mayweather heeft het ongelijk bewezen. Hij heeft namelijk een horloge gekocht van 18 miljoen dollar. Om terug te komen op Drake, heeft hij het niet gelaten bij dit ene dure horloge. Hij heeft er namelijk 620.000 dollar tegenaan gegooid om ook dit keer weer een heel bijzonder horloge te kopen.

Dit Jacob & Co. horloge heeft een roulette functie

Het nieuwe horloge van Drake komt van het merk Jacob & Co. Het horloge, met de naam Astronomia Casino, kan veel meer dan alleen de tijd correct aangeven. Er zit namelijk een roulette functie op dit horloge. Je kan roulette spelen door een heel complex en gedetailleerd systeem wat dit mogelijk maakt. Bekijk hieronder hoe het horloge er precies uitziet en hoe het werkt.

Jacob & Co

Het merk Jacob & Co staat bekend om het maken van hele bijzondere en speciale horloges. Op Instagram zie je dan ook al hun meesterwerken voorbij komen. Ze zijn wereldwijd bekend en hebben samenwerkingen gehad met verschillende beroemdheden.

Als je zelf nog op zoek bent naar een vet horloge hebben wij ook nog wel idee├źn voor je.