Richard Mille RM 69 Erotic Tourbillon

Ja, dit is echt de naam van het horloge waarmee Drake is gespot. Het Zwitserse luxe horlogemerk heeft dit opmerkelijke horloge in 2015 op de markt gebracht voor de lieve som van $750.000. Het horloge is ontworpen als eerbetoon aan de creatieve geschiedenis van het merk. Er zijn slechts 30 exemplaren gemaakt, dus het mag met recht een unieke klok worden genoemd.

Het bijzondere: de teksten die je leest op het scherm

Hetgeen wat de horloge zo bijzonder maakt is de Tourbillon beweging op het scherm. Dit maakt het mogelijk om verschillende korte, intieme teksten op je scherm te zien. Er zijn drie balken waarin die tekst kan verschijnen.

De bovenste balk bevat de volgende teksten: ”I want to”, ”I need to”, ”I long to”, ”I’d love to” en ”Let me”.

De middelste balk bevat: ”Explore”, ”Taste”, ”Kiss”, ”Arouse”, ”Devour” en ”Caress”.

De onderste balk tot slot bevat de volgende teksten: ”You tonight”, ”Your lips”, ”Your nipples”, ”Your pussy” en ”You madly”.


Dit bericht bekijken op Instagram

Even the watch is poetic.

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi) op

Je bepaalt zelf hoe je combineert

Er zijn natuurlijk verschillende combinaties mogelijk, van braaf tot ronduit direct en erotisch. Drake koos op zijn Instagram pagina voor een brave variant, zoals hierboven te zien; ”I want to caress you tonight.” Vrij subtiel. Maar je kunt er ook voor kiezen om te gaan voor het volgende; ”Let me devour your pussy.” Hoe je het ook wendt of keert, het is een prijzig en opvallend klokje.

Drake gaf dus veel geld uit aan een horloge, maar Floyd ”Money” Mayweather ging nog een paar stappen verder en gaf liefst 18 miljoen dollar uit aan een horloge.