Drake heeft een gigantische crib

In het kort: elk detail van de woning van Drake heeft een overduidelijke wow-factor. Dat begint al bij de entree. Die bestaat uit massief kalksteen en marmer en bij het betreden van de woonkamer zie je gelijk twee enorme eyecatchers: de imposante vleugel en de niet onopvallende kroonluchter. Lekker kitscherig zou je haast denken, maar de schijn bedriegt.

De kroonluchter is met de hand bewerkt en bevat ruim 20.000 Swarovski kristallen. Zowel de muren als het plafond zijn voorzien van massief ebbenhout. Om het geheel een beetje leuk aan te kleden heeft Drake gekozen voor talloze bronzen details. Een overdreven grote antieke spiegel laat er geen twijfel over bestaan dat hier iemand woont met, op z’n zachts gezegd, afwijkende smaak.

View this post on Instagram

@archdigest @ferrisrafauli

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Indoor basketbalveld is een overbodige luxe

Wat je ook in de woning van de Canadees verwacht aan te treffen is aanwezig; en nog veel meer. In de meeste gevallen verwacht je dus een kingsize slaapkamer en een mega groot bad. Wat je niet verwacht is een indoor basketbalveld. Dat is overigens compleet met skylights. Klinkt indrukwekkend en op zijn minst bijzonder. In dergelijke woningen zou je eerder een gigantische thuisbioscoop aantreffen. In het geval van Drake is dat net even iets anders.

Slaapkamer van 300 vierkante meter

De favoriete kamer van Drake is namelijk niet de indrukwekkende woonkamer met tal van design meubels. Zijn plek is de slaapkamer. Dat is uiteraard geen eenvoudige ruimte met enkel een leuk bed. Nee, ook dit overtreft alle verwachtingen. Zijn master bedroom beslaat een oppervlakte van ruim 300 vierkante meter. Daar staat niet alleen een gigantisch bed, maar ook een volledig uit marmer vervaardigd bad. Aan een inloopkast heeft Aubrey Drake Graham niet genoeg, dus treffen we er twee aan. Deze zijn uiteraard verfraaid met tal van kristallen. Mocht de woning een gevoel van herkenning oproepen, dan klopt dat. Het huis van Drake vormde namelijk het decor voor de videoclip van zijn laatste nummer ‘Tootsi Slide’.