Zo kan jij zien dat een vrouw boos gaat worden

Het kan van alles zijn. Het feit dat je hebt lopen flirten met de dame achter de kassa of omdat je voor de zoveelste keer bent vergeten om het vuilnis buiten te zetten. Dit is niet iets om trots op te zijn, want als je zo doorgaat kan je je vriendin onzeker maken. Je kan het soms ook niet doorhebben en het kan ook meevallen.

Waar een ruzie in een relatie over gaat kan dan ook lastig te bepalen zijn. Opmerken dat een vrouw woedend gaat worden kan dan handig zijn, zodat je al voordat de hel losbreekt kan vragen wat er is. Laten we snel even gaan kijken.

1. De blik van een vrouw die woedend gaat worden

Het zal waarschijnlijk niet de eerste keer zijn dat je je meisje boos hebt gemaakt. Hallo, we zijn mannen. Tuurlijk is het niet de eerste keer. Die blik, die herken je uit duizenden. Er hoeft geen woord aan te pas te komen en als je wel iets zegt is het eigenlijk altijd fout. Als je die blik des doods ziet, stel dan geen domme vragen die vrouwen boos maakt. Laat het even gaan en probeer het later uit te praten.

vrouw woedend

2. Ze reageert heel anders dan normaal

Sommige ruzies moet elk koppel zo nu en dan hebben. Dat is helemaal niet erg maar het is toch fijn als je de grote uitbarsting voor kan zijn. Of het nou een vriendin is van je, partner, huisgenoot of een andere vrouw in je leven, dit hebben de meeste vrouwen. Een vrouw kan echt niet meer leuk reageren zoals ze normaal zou doen, als ze weet dat ze boos is/aan het worden is. Als ze niet meer reageert op jouw grapjes en opmerkingen zoals ze eerst zou doen, dan is er wat aan de hand. De lieve stem heeft plaats gemaakt voor een scherpe en prikkelende stem. Snel, goed maken.

3. Negeer-modus = aan

Als ze niet zo leuk reageert als dat ze normaal zou doen op jouw stomme grapjes, dan is er wat aan de hand. Dit is het voorstadium. Als ze alleen maar ‘hmmhmm’ antwoordt of als ze je negeert, dan heb je echt een groot probleem. Probeer haar zo snel mogelijk te kalmeren en er wat aan te doen, anders dan ben je echt de sjaak.

4. Zucht …

Dan heeft ze er echt geen zin meer in. Ze is gewoon een beetje klaar met je. Dat heb jij ook wel eens met mensen toch? Maar wat moet je doen als een vrouw begint te zuchten? Doe wat liefs voor haar máár verwacht er niks voor terug. Ga niet als een puppy bij haar zitten en vragen om een aai over je bol, want daar heeft ze dus geen zin in. Laat haar gewoon even haar ding doen en ze zal je waarschijnlijk later bedanken. En vergeet niet, stelletjes die ruzie maken zijn gelukkiger.

vriendin wordt boos

5. Overdreven veel geluid maken

De tas neersmijten en de deur dichtgooien. We kennen het allemaal wel. Als een vrouw dit doet, gaat ze waarschijnlijk woedend worden. Als ze veel geluid produceert, dan wil ze waarschijnlijk even duidelijk maken dat ze geïrriteerd is en dat jij er wat aan moet gaan doen. Naar haar luisteren en gewoon een keer sorry zeggen kan wonderen doen. Een echte relatie skill die een volwassen man moet hebben.