Avocado

Eindelijk snappen we waarom dit zo razend populair is geworden. Oke, misschien komt het doordat ze zo gezond en natuurlijk overheerlijk zijn. Echter heeft de rijke waarde aan vitamine-E een positief effect op je bloedcirculatie, if you know what we mean. Jullie slaapkamer prestaties zullen hierdoor vast en zeker bevorderd worden. Al met al: goede voeding voor seks, eten maar!

Oesters

Bij iedereen die weleens op zoek is gegaan naar de beste afrodisiaca, zullen oesters wel eens tevoorschijn zijn gekomen. Ze zijn dan ook echt zeer behulpzaam bij het creëren van lust door de hoge mate van Fosfor. Hierdoor geeft het jou een flinke energieboost. Het hoge zinkgehalte zorgt voor meer vruchtbaarheid en een hogere spermaproductie. Nog geen succes met die felbegeerde kinderwens? Een avondje oesters proeven is dan best een goed idee.

Voeding voor seks MAN MAN

Chocola

De theobromine in (pure) chocola zorgt voor meer energie en een beter humeur. Twee eigenschappen die bij een avontuurtje in de slaapkamer – of ergens anders – zeker erg goed van pas komen. Daarbij komen de genotstofjes endorfine en dopamine ook vrij bij het eten van chocola. Oja, en het is natuurlijk gewoon erg lekker. Eet het wel met mate. Het eventuele extra gewicht dat chocola met zich meebrengt wanneer je het teveel eet, kan juist een negatief effect hebben op de affectie van je partner richting jou.

Aardbeien

Ook aardbeien helpen dankzij het hoge zinkgehalte en rijk aan antioxidanten. Het fruit komt van pas bij vrijwel elke romantische gelegenheid. Een combinatie met chocola zien wij hierna als uitstekende optie. Het fruit zou verantwoordelijk zijn voor het verhogen van sekshormonen en daarbij het libido van mannen. Zet die aardbeien dus maar definitief op je lijstje voor die romantische avond. Als je dat nog niet gedaan had dan.

Ananassap

Take one for the team mannen. Niemand houdt van rotzooi en het drinken van ananassap zorgt ervoor dat jij optimaal je best doet om dit te voorkomen. Jouw sperma wordt hierdoor namelijk zoeter en daarbij waarschijnlijk iets minder erg om sperma door te slikken door jouw partner. Nou biedt ananassap geen garantie, maar alle beetjes helpen. Toch?

Voeding voor seks MAN MAN

Amandelen

Amandelen bevatten zink en vitamine-E. Deze versoepelen je bloedtoevoer. Zodat het makkelijker de benodigde plekken bereikt. Ook krijg je meer zin in seks en is het makkelijker om wat langer door te gaan. De ideale voeding voor seks, toch?

Dan moet het natuurlijk wel zo ver komen. Check hier de flirt tips die jou een stuk aantrekkelijker maken voor haar.