1. Zorg dat je een goede houding hebt

Het blijkt dat vrouwen ontzettend veel waarde hechten aan de houding van een man. Het moge duidelijk zijn dat de Quasimodo houding hier niet toebehoort. Doordat je rechtop staat, straal je zelfvertrouwen en kracht uit.

2. Maak sexy oogcontact

Oogcontact is misschien wel de belangrijkste flirt methode. Wanneer de dame in kwestie naar je lacht, wegkijkt om vervolgens weer terug te draaien, dan heb je beet. Daarentegen hebben we ook slecht nieuws. Kijkt ze niet direct terug dan heb je pech, sorry buddy ze is niet geïnteresseerd. Maak ook contact niet te lang, niet te vaak en niet met je ogen wijd open. Heb je twee keer beet, stap dan op jouw doel af.

ryan goseling-flirten-heren-zwart pak-bar-drinken-MAN MAN

3. Sta niet te dichtbij

Geen enkele vrouw wilt dat je te dichtbij staat, tenzij je samen een heel intiem moment hebt. Dit geldt niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen. Dit fenomeen noemen we: sociale afstand, we willen liever niet dat iemand in onze persoonlijke bubbel komt. Je hoeft er verder niet over na te denken, maar als je niet zeker weet of je té dichtbij staat, doe een stapje naar achter.

4. Lichte gespreksstof

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen niet versierd willen worden aan de hand van een zielig verhaal uit jouw leven of door nieuws van het 8 uur journaal. Tijdens het flirten kun je het daarom het best hebben over muziek, feestjes, puppies of over haar. Stel haar vragen en toon interesse. Doe je dit dan sleep je er hoogstwaarschijnlijk jullie eerste date uit, maar hier hebben de meeste van ons hopelijk geen onderzoek voor nodig.

flirten-daten-flirt tips-MAN MAN

5. Raak haar arm of rug voorzichtig aan

Last but not least, een subtiele aanraking zegt meer dan 1000 woorden. Wanneer je haar arm of rug twee tellen aanraakt, laat je genoeg weten en zal ze dit niet als irritant ervaren. Het belangrijkste hierbij is dat je haar aankijkt terwijl je d’r aanraakt. Dit laat zien dat je zelfverzekerd en op je gemak bent, daarnaast kom je zo niet als een freak over die haar van achter besluipt.

Jullie hadden een leuk gesprek maar het liep niet uit op een date, hier lees je datingtips: zo vraag je een vrouw mee uit.

Good luck, Gentlemen.