Adidas Gazelle Indoor

Een favoriet sinds de zomer van 1968 is de Adidas Gazelle Indoor. De iconische low-profile sneaker heeft een eenvoudig silhouet, is licht in het gewicht enis enorm veelzijdig.

Enerzijds kan jij hem heel goed dragen in een streetstyle of casual outfit. Hierbij draag je de sneakers in combinatie met witte sportsokken en jouw ruwe jeans. Draag hierop een wit T-shirt en je hebt een heel eenvoudige, maar oh zo stijlvolle outfit te pakken.

Verder kan je de Adidas Gazelle sneaker ook goed matchen met al jouw smart casual outfits, waarmee jij de grens tussen formeel en informeel doorbreekt. Rock de stijlvolle sneakers met een pantalon en met een basic pullover of coltrui. Tijdens de warmere dagen kan jij gaan voor een cropped pantalon met sneaker sokjes, waarmee jij een stuk van je enkels laat zien. Wanneer de temperatuur wat lager is, dan kan jij gaan voor een basic paar hoge sokken. Altijd een stijlvolle keuze.

gazelle adidas indoor outfit 111

De sneaker was razend populair in de jaren 70 onder het tennis publiek, zowel op de baan als in het clubhuis werd hij met trots gedragen. En dat is zeker niet zonder reden. Zijn lichte suède bovenste gaf de sneaker ambacht, een stof waar nog vele concurrenten niet meer werkte. De licht bruine rubberen ‘gum’ zool die Adidas gebruikt zullen we ieder seizoen veel terug gaan zien.

De Adidas Gazelle is een klassieker, een sneaker die geweldig samen gaat met een paar blote benen in de zomer. De tijdloze combinatie van twee block kleuren met de rubberen zool zijn na bijna 50 jaar nog steeds een goede investering.

Speciaal voor alle Adidas én sneaker fans, selecteerden wij de tofste Adidas Gazelle sneakers. Ze komen voor in allerlei kleuren. Bepaal jouw favoriet en schaf een paar van deze pareltjes aan:

 

Wil jij niet uitgeven voor sneakers? Dit zijn de beste betaalbare sneakers voor mannen.