Betaalbare sneakers voor mannen

De sneaker; een schoen die in allerlei vormen, materialen en prijzen te vinden is. Doordat er zoveel variatie in deze schoen is, is het soms lastig om een stijlvolle, betaalbare sneaker te vinden. Zo kan je voor een paar Balenciaga sneakers al gauw €600,- kwijt zijn. Maar ook voor een simpele leren sneaker betaal je al snel €150,-. Omdat niet iedereen dit wilt uitgeven aan een sneaker hebben wij een selectie gemaakt van betaalbare sneakers voor mannen.

Chunky sneakers / Dad shoes

De trend van dit moment, de chunky heren sneaker. Je ziet ze in allerlei soorten, maten, kleuren en prijzen. En dan vooral de prijzen lopen fors uiteen. Zo heb je de felbegeerde Balenciaga’s of Gucci’s die je voor meer dan €600,- kan aanschaffen, maar gelukkig heb je ook meer betaalbaardere chunky sneakers. Deze sneaker leent zich als uitstekende toevoeging op je streetstyle outfit. Let wel op dat de vele kleuren in sommige modellen niet bij alle outfits goed staan.

sneakers voor mannen MAN MAN

Retro sneakers

De retro sneakers, een favoriet om in het weekend lekker op te loppen. Trek een spijkerbroek en trui aan, om er vervolgens een heerlijke retro sneaker onder te rocken. Je ziet ze voornamelijk in de weekenden vanwege de ultieme casual look en feeling. Deze schoenen zijn daarnaast een stuk betaalbaarder dan de chunky sneakers, mede doordat ze altijd in het straatbeeld zullen verschijnen.

sneakers voor mannen MAN MAN

Basic sneakers

Tegenwoordig lopen steeds meer mannen op basic sneakers. Zo zie je ze zelfs terugkomen in de pakkenwereld, waar steeds meer mannen witte sneakers dragen onder hun pak. Maar je ziet ze ook in de streetstyle voorkomen. Denk aan de ultieme klassieker hierin: de “Stan Smith’s” van Adidas. Eigenlijk is dit de schoen die elke man in zijn garderobe hoort te hebben, vanwege zijn veelzijdigheid en het draagcomfort. Wil je een paar dat je het hele jaar door kan dragen? Ga dan voor leren sneakers.

sneakers voor mannen MAN MAN

Naast deze toffe selectie aan sneakers, is het ook belangrijk dat je weet hoe je jouw sneakers schoon maakt.