Dj Armin van Buuren scoort hit na hit

Armin van Buuren ken je vast wel van hits als This Is What It Feels Like en Blah Blah Blah. Van Buuren begon met het dj’en als een hobby terwijl hij rechten studeerde in zijn geboortestad Leiden. Het is al ruim twintig jaar geleden dat zijn carrière van de grond kwam. De 45-jarige dj heeft ondertussen heel wat hits op zijn naam staan.

De dj presenteert al sinds 2001 het wekelijkse radio-programma A State Of Trance dat door meer dan 100 radiostations in maar liefst 84 landen wordt uitgezonden. Daarnaast draait Armin natuurlijk op allerlei grote festivals en evenementen. De laatste twee jaar ging daar weinig van door, maar ondertussen kan hij gewoon weer met zijn draaitafel op het podium staan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Armin van Buuren (@arminvanbuuren)

Armin heeft heel wat prijzen gewonnen tijdens zijn carrière Hij staat onder andere sinds 2004 onafgebroken in de top 5 van de dj Mag top 100, waarvoor door stemmen de beste dj ter wereld bepaald wordt. Armin van Buuren mag zich de enige dj noemen die maar liefst vijf keer de eerste plek heeft weten te bemachtigen.

Wat is het vermogen van Armin van Buuren?

Armin van Buuren is een van de rijkste dj’s ter wereld en dat is niet zomaar. Hij zou momenteel een geschat vermogen van maar liefst $55 miljoen hebben, omgerekend ongeveer €51,3 miljoen. In 2015 ging het nog om $40 miljoen, dus Armin heeft in de afgelopen jaren flink wat verdiend. Niet zo gek, want de DJ heeft ook een flink salaris en haalt meer dan tien miljoen per jaar binnen. Dankzij zijn vermogen kan Armin van Buuren zich onder andere een privé-vliegtuig veroorloven om van de ene naar de andere show te vliegen.