Undercover seizoen 2 is vanaf vandaag te zien op Netflix

De afgelopen maanden kregen we steeds meer te weten over Undercover seizoen 2. Zo werd ons al duidelijk dat niemand minder dan Rico Verhoeven een rol in het nieuwe deel had weten te bemachtigen. Misschien wel nóg leuker nieuws is het feit dat er een heuse film over het vroegere leven van Ferry Bouman in de maak is. Toch gaat er niets boven een nieuw seizoen van de serie. Na lang wachten is het vanaf vandaag dan eindelijk zover.

Undercover seizoen 2

Criminele activiteiten op mysterieuze El Dorado ranch

In Undercover seizoen 2 zijn Kim en Bob allebei hun eigen weg ingeslagen. In het geval van Kim betekent dit dat ze heeft gekozen voor een carrière als onderzoeksjournalist. Ze stuit op een illegale wapenhandel die onder andere vanuit een ranch in België werkt. Deze ranch, met de naam El Dorado, blijkt inderdaad veel geheimen te hebben. Bob wordt als undercoveragent naar de ranch gestuurd.

Nieuwe personages en verhaallijnen in de serie

El Dorado heeft zijn eigen bad guys, maar ondertussen zit Ferry alles behalve stil. Vanuit de gevangenis zint hij op wraak. Bovendien schreven we eerder al over de nieuwe personages die zijn toegevoegd voor het tweede deel. Verwacht in Undercover seizoen 2 dus verschillende verhaallijnen door elkaar. De serie belooft weer minstens zo spannend en vermakelijk te worden als het eerste deel.

 

Wekelijks een nieuwe aflevering van Undercover seizoen 2 op Netflix

Niet het hele tweede seizoen is vanaf vandaag te zien. Het tweede seizoen wordt namelijk in delen uitgezonden. We moeten het doen met wekelijkse nieuwe afleveringen. Eén uitgebreide binge-sessie om door het hele seizoen heen te komen is dus helaas niet mogelijk (tenzij je 10 weken geduld hebt en spoilers kan ontwijken). In plaats daarvan zullen we wekelijks in elk geval één bezoek aan Netflix moeten brengen. Wij houden ons abonnement voorlopig dus nog wel even in tact.

De nieuwe afleveringen komen elke zondagavond om 21.45 online op Netflix.