Tinder tips: wat zet je in je bio?

Swipen, swipen en nog eens swipen. Het handelsmerk van Tinder waar sommige mannen beter op scoren dan een ander. Sommige mannen hebben nou nét wat meer online date tips nodig om vrouwen online te versieren. En dat is helemaal niet erg, want online scoren is toch wat anders dan in een bar face to face. Je profielfoto is echt de eerste tip van alle Tinder tips die je hoort. Maar heb je ook wel eens nagedacht over je Tinder bio? Daar gaan we nu verder op in.

Wat zet je niet in je Tinder bio?

Het belangrijkste wat je moet onthouden is: jouw Tinder bio is geen cv waar je alles opnoemt waar je van houdt, wat je doet en hoe oud je bent. Laat vooral zien waarom je van iets houdt, waarom je het doet en laat zien dat je grappig bent in plaats van het alleen maar neer te zetten. #mooiboy, #fit en #boyfriendmaterial moet je echt achterwegen laten, want daar ga je nooit mee scoren. Een opsomming van logische zaken zoals reizen, eten en drankjes doen op het terras gaan jou niet uniek maken. Even eerlijk mannen, dat vindt iedereen leuk.

Wat moet er niet in je Tinder bio

Het klinkt misschien logisch, maar taalfouten zijn absoluut een no go. Een beetje uitdagend zijn is leuk, maar tot op een zekere hoogte. De balans tussen een badboy en de perfecte schoonzoon is iets waar je naar op zoek moet gaan. Als laatste hebben we er eentje waar je echt voor moet oppassen en je mag absoluut niet op dit niveau komen met openingszinnen. Slechte openingszinnen zoals: “jij hebt een opening en ik heb zin” zijn echt uit den boze. Dit wordt langzamerhand logisch tussen de Tinder tips, maar mogen zeker niet vergeten worden.

De ideale Tinder bio

Je Tinder bio is eigenlijk de perfecte kans om jezelf al een paar stappen voorsprong te geven en het allemaal wat makkelijker voor jezelf te maken. En zo moet je het ook zien. Humor is één van jouw belangrijkste wapens en in combinatie met creativiteit, ben je al eigenlijk bijna binnen. Een persoonlijke touch is de kers op de taart waardoor jullie meteen een origineel onderwerp hebben om over te praten. Een leuk verhaal, een iconische anekdote of beschrijven hoe jij de lekkerste wentelteefjes maakt, zijn enkele dingen die kunnen laten zien waarom er maar één van jou is en ze daar voor móet gaan. De laatste tip van alle Tinder tips is je Tinder bio te eindigen met een open vraag of oproep tot actie. Hierdoor is ze waarschijnlijk nieuwsgierig naar wat het is én heb je meteen iets om over te praten. Win win situatie. Originaliteit en humor gaan het verschil maken, let maar op.

De perfecte Tinder bio

Als ze jou naar rechts heeft geswipt, dan is het ook handig om te weten wat vrouwen willen horen op je datingapp. Als dat gesprek eenmaal gaande is en je de eerste date eruit weten te vissen, dan zijn er ook enkele dingen die je niet moet doen op de eerste date. Zo veel om rekening mee te houden, maar het is zeker niet voor niks. Succes mannen.