Wat voor openingszinnen willen vrouwen krijgen op Tinder?

Het kernprobleem bij openingszinnen is dat ze vaak of heel saai of heel afgezaagd zijn. Zinnen als ‘Hoe gaat het’ of ‘Wat voor werk doe je’ eindigen vaak on read of krijgen een net zo’n saai antwoord terug. Wat willen vrouwen dan van je? Je hoeft echt geen ongelooflijke openingszin uit je hoge hoed te toveren om interessant over te komen voor je Tinder match. Openingen als ‘Hoi, ik ben *naam*, leuk je te ontmoeten’ en ‘hoe zou een perfecte dag voor jou er uit zien’ tonen meteen je interesse en geven haar de kans om dieper in te gaan op je. Probeer ook je berichtje persoonlijk te maken. Dit doe je door te reageren op haar aangegeven interesses. Zorg dat het geen copy-paste berichtje wordt.

womanizer op dating apps

Een Tinder gesprek oppakken wanneer het stil valt

Iedereen kent die doodgelopen gesprekken wel. Vaak heeft dit niet met interesse te maken, maar met bezigheden van buitenaf. Mocht je het gesprek weer willen opstarten, begin dan met een leuke open vraag. Iets in de richting van ‘hoe zouden je vrienden je omschrijven’ of ‘wat is je meest ingrijpende levensles’ zorgen er voor dat ze dingen over zichzelf kan vertellen die ze normaal niet op Tinder deelt. Dit zorgt meteen voor een diepere connectie dan met andere matches.

openingszinnen op Tinder

Mocht het gesprek uiteindelijk toch weer doodlopen, dan kan het zijn dat de interesse gewoonweg er niet is. Dit gebeurt, hier doe je niks aan. Het beste wat je dan kan doen is het gewoon accepteren en verder gaan met swipen. Je kunt altijd nog vragen wat er mis ging, als daar ruimte voor is. Dring jezelf niet op.

Insider tip: Ga met je hond op de foto. Vrouwen smelten door onze lieve viervoeters. Vermijd foto’s met die grote vis die je net hebt gevangen, dit is niet wat vrouwen willen.