Cristiano Ronaldo staat synoniem aan doelpunten, maar ook aan prachtige horloges. De Portugese baas is onlangs weer eens gespot met een prachtig model om zijn pols. Net zoals hijzelf heeft hij ditmaal gekozen voor een erg sportief horloge. Het bandje is namelijk felrood, waardoor het er erg opvallend en sportief uitziet.

We hebben het over de Tag Heuer Carrera Chronograph Tourbillon in titanium met een omlijsting van kleine diamantjes. Dit horloge wordt verder beschreven als ‘aangedreven door een handgemaakte lichtgewicht tourbillon, geïnspireerd op de Tourbillon van de Monaco V4, met centrale delen van titanium en een bovendeel van koolstofvezel. Deze versie, geïntroduceerd in 2017, heeft een roestvrijstalen ring bezet met 68 baguette-geslepen diamanten.’

Hieronder zie je Cristiano Ronaldo met zijn horloge ter waarde van $85.250:

Het horlogemerk TAG Heuer

TAG Heuer is een Zwitserse horlogemaker en bestaat al sinds 1860. De huidige naam is afkomstig van Heuer dat werd overgenomen door Techniques d’Avant Garde in 1985. Het merk is de sponsor van allerlei beroemdheden zoals Ayrton Senna, Kimi Räikkönen, Tiger Woods, Brad Pitt en Uma Thurman.

Het vermogen en meer luxe bezittingen van Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo heeft een gigantisch vermogen en kan zich daardoor heel wat permitteren. Zo koopt hij wel vaker mooie horloges. Wat dacht je van zijn eigen gepersonaliseerde CR7-horloge ter waarde van 1 miljoen dollar? Naast het delen van allerlei levenslessen, koopt hij bovendien ook graag peperdure villa’s in Manchester.