Cristiano Ronaldo keert terug bij Manchester United

Dit seizoen was misschien wel de gekste transferperiode ooit. Grote spelers verlieten hun clubs en miljoenen vlogen over de banken. Onder deze grote spelers zat ook Cristiano Ronaldo. Nadat Ronaldo aangaf bij zijn team Juventus dat hij de club wilde verlaten, kwamen er veel vraagtekens. Waar gaat Ronaldo naartoe? Volgens veel mensen was Ronaldo op weg naar Manchester City. Uiteindelijk ging Ronaldo inderdaad naar Manchester alleen in plaats van een blauw shirtje gaat Ronaldo de rode shirts dragen. Cristiano is terug bij zijn oude club Manchester United! Ronaldo heeft een (miezerige) vijftien miljoen euro plus acht miljoen aan bonussen gekost voor Manchester United. Hij heeft een contract voor twee jaar met een optie voor een extra jaar getekend.

Het salaris van de Portugees

Een nieuwe stad, een nieuwe woonplaats. Je moet natuurlijk wel een nieuw huis hebben als je ergens anders gaat wonen voor een langere periode. Dit is nou juist wat Ronaldo heeft gekocht. Het is niet onbekend dat Ronaldo aardig wat centen heeft verdiend met voetballen en al zijn business daarbuiten. Ronaldo is één van de best verdienende voetballers aller tijden. Bij Manchester United gaat de voetballer 24,96 miljoen pond per jaar verdienen, dat is omgerekend iets meer dan 29 miljoen euro. Om het nog even in te wrijven hoeveel dat is, Cristiano Ronaldo gaat 0,92 euro per seconde verdienen in zijn nieuwe contract! Het komt daarom ook niet helemaal als een verrassing dat het nieuwe huis van Cristiano Ronaldo een monster van een woning is.

Een rondleiding door de villa

Naast huizen in onder meer New York, Lissabon en Marbella heeft de Portugese superster dus nu een nieuw onderkomen in Manchester. Het nieuwe huis van Cristiano Ronaldo bevindt zich op het platteland net buiten de grote stad. Het bevat onder andere een zwembad, jacuzzi, fitnesscenter en nog veel meer. Cristiano zal zich in ieder geval niet vervelen tijdens zijn tijd in Manchester. Hij gaat hier samen met zijn vrouw Georgina Rodriguez en kinderen wonen.

Bekijk de foto’s van de villa in Manchester hieronder:

nieuwe woning Cristiano Ronaldo
Foto via The Online Market
cristiano ronaldo villa woonkamer
Foto via The Online Market